Brak na prvu

Oglasila se! Tina opovrgnula sve Tiagove izjave! 'Krivu Slovenku si našao za sprdati se''

Tina je napokon odgovorila na Tiagove optužbe

RTL.hr
06.06.2024 14:10

Tina Blašković oglasila se oko situacije s Tiagom. Naime, on je ranije za RTL.hr izjavio kako ga je ona tražila odnos utroje te kako smatra da nikada nije niti bio zaljubljen u nju. Ona se sada javno obratila i osvrnula se na njegove riječi.

"Napad je najbolja obrana. Kad se dogodilo, da bi ikad žena pitala, za sve ove optužbe - ne bi dobila? Nikad. I to, da je on pitao za ovu stvar koju mene optužuje... nije bilo samo tada za moj rođendan nego i poslije vjenčanja s jednom osobom iz ekipe. Fuj. Uvijek u zezanciji, naravno. Štedjela sam ga u showu i štedim ga još izvan showa. Zato sam i mislila suzdržati se od intervjua i niti u showu nisam sto posto rekla svoje istine. Sve pakiram nešto, za koga? Toliko o djetetu, koji još treba postati muškarac i znati podnijeti posljedice svoj akcija", napisala je Tina. 

Požalila se na njegov odnos prema ženama ističući kako je to njegov obrazac ponašanja. 

"Takvih poruka, kako se Tiago ponaša vani, imam hrpu. Pranje sebe i bacanje svog blata na druge ljude je djetinjasto. Živjeti u tuđoj zemlji i ponašati se tako je jedna velika sramota. Ja tada njega nisam vidjela tako - iskreno. Kaže da je nagovarao svojeg prijatelja da flertuje samnom na moj rođendan, tko to radi?", dodala je. 

Tina Blašković
Tina Blašković FOTO: Tina Blašković

Tiago je naglasio kako mu je žao što je konzumirao vezu prije braka. Tina je i to prokomentirala. 

"Priča o Bogu kojeg nijedanput nije spomenuo u showu. S njime sam živjela dva mjeseca, nije bilo crkve, Isusa, niti Biblije. Sad on priča o sakramentima - gdje su?", rekla je i nastavila:

"Ovo nisam još u životu doživjela. Da bih se ja žena nekome nabacivala bio bi potreban netko tko je zgodan, ekonomski sređen, obrazovan, mentalno zdrav i džentlmen. To on i njegov prijatelj nisu". 

Također, naglasila je da će i kuma Nikolina, ako će biti potrebno, izaći sa svojom pričom kako bi opovrgnula njegove navode. 

"Hvala Bogu, nismo tada bili sami nego je bila i moja kumica, koja neće imati problema reći sve što je tada bilo u četiri zida", zaključila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!