Brak na prvu

Parovi će na posljednjem susretu sa stručnjacima gledati snimke svojih vjenčanja i prvih dojmova!

Puno se toga promijenilo kad su se kandidati 'Braka na prvu' vratili svom stvarnom životu

RTL.hr
10.06.2024 10:33

Prošli tjedan u 'Braku na prvu' parovi su se još jednom okupili na zajedničkoj večeri, i to posljednjoj u četvrtoj sezoni, a kako je prošlo dva mjeseca od snimanja sociološkog eksperimenta - puno se toga promijenilo kad su se kandidati vratili svom stvarnom životu... 

Ana, Alen, Nikolina i Anton, Brak na prvu
Ana, Alen, Nikolina i Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

No neke se stvari ostale su iste kao i cijele sezone; Alan je ponovno provocirao za stolom, a Karmen i Jole i dalje nisu pronašli zajednički jezik. Ipak, dogodila se najveća promjena - Tina i Tiago šokirali su sve pričom o prekidu i ostale kandidate zanimalo je što se zapravo dogodilo među njima. 

Alan i Lovre, Brak na prvu
Alan i Lovre, Brak na prvu FOTO: RTL

Ovaj ulazak je dosta ozbiljan", komentirala je stručnjakinja Iva čim je ugledala kandidate, a Muri je odmah sve bilo jasno čim je ugledala televizor u prostoriji. Pogledat ćemo prilog u kojem ćemo vidjeti kako su izgledali vaši dojmovi kad ste se prvi put ugledali pred matičarem", objasnila im je Nelly, a Boris naglasio da će kandidati vidjeti kakvi su zapravo bili u različitim fazama sociološkog eksperimenta. Vjerujemo da se puno toga promijenilo i da je ovaj eksperiment imao svoju svrhu jer sigurno niste baš iste osobe koje ste bili kad ste ušli u ovaj eksperiment", zaključila je Iva. 

Gledanje priloga, Brak na prvu
Gledanje priloga, Brak na prvu FOTO: RTL

Kandidati su uglavnom jako uzbuđeni što će vidjeti snimke svojih vjenčanja i prve dojmove koje su partneri govorili o njima, no ne i Ana koja je sarkastično komentirala da to jedva čeka gledati. Boris je najavio prvi par, koji je vrlo bolno raskinuo i iza sebe ostavio trajno nepopravljiv odnos, a hoće li prvi svoje mišljenje i emocije iznijeti Ana i Alen, Klara i Lovre, Danijela i Alan ili Tina i Tiago - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u pretposljednjoj epizodi četvrte sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'! 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':