Brak na prvu

Petra Meštrić otkrila tko joj je omiljen u 'Braku na prvu' i što traži kod muškarca!

Petra Meštrić odgovorila je svojim pratiteljima na niz zanimljivih pitanja

RTL.hr
20.02.2024 17:00

Bivša kandidatkinja treće sezone 'Braka na prvu' Petra Meštrić odgovarala je svojim pratiteljima na Instagramu na razna pitanja. "Tko ti je favorit muškarac u novoj sezoni 'Braka na prvu'?", pitali su je. "Tiago za sad", odgovorila je Petra. 

Pratitelja je zanimalo gleda li novu sezonu 'Braka na prvu'. "Naravno, i to prije svih na platformi voyo.hr. Ali skoro nisam ni bila svjesna da smo mi bili na tom mjestu prije godinu dana", napisala je Petra.

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Privatni album

Jednog pratitelja je zanimalo je li Petra u novim kandidatima pronašla sebe i Darija. Npr. Filip i Tamara. "Možda čak i jesam. Da, oni i još jedan par", priznala je ona. 

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Privatni album

Kako je Petra dobra prijateljica s Hedvigom koja je nedavno ekskluzivno za RTL.hr otkrila da ima dečka, pitali su je da li je Hedviga zaljubljena. "Da, i neka uđe u zapisnik da je izabranik odobren od Petre", odgovorila je. 

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Privatni album

Dobila je i pitanje je li joj važno da njezin budući partner ima završen fakultet. "Ne, ali mora biti izrazito ambiciozan, sposoban, orijentiran na posao, karijeru moju i svoju. I bilo bi poželjno (u ovom trenutku) da voli medijsku pažnju", odgovorila je Petra. 

Inače, nedavno je za RTL.hr otkrila da je upisala doktorat. "Radim u struci, no promijenila sam mjesto gdje radim. Prije sam radila u ordinaciji opće i obiteljske medicine, a sad radim u školskoj medicini. Zadovoljna sam bila i na prošlom poslu, a jako sam zadovoljna i na ovom. Ima i još nekih sitnih novosti... moje obrazovanje ide dalje. Upisala sam poslijediplomski doktorski studij kojim ću se baviti iduće tri godine, uz posao. To je jednostavno korak dalje u mojoj karijeri. Doktorski studij sam upisala na Prehrambeno-biotehnološkom fakultet, smjer nutricionizam", ispričala je Petra. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':