Brak na prvu

Petra Meštrić pokazala fotografije prije i nakon uređivanja: 'Mnogo toga je istina, ali više toga nije'

Petra je pokazala svojim pratiteljima dvije verzije svojih fotografija - prije i nakon uređivanja

RTL.hr
29.11.2023 10:00

Bivša sudionica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Petra Meštrić ima na Instagramu više od 83 tisuće pratitelja kojima otkriva razne zanimljivosti iz svog života. 

Doktorica opće medicine ovog puta je objavila video u kojem je pokazala razliku između svojih fotografija kada su uređene i kada nisu. 

"Prijateljski podsjetnik - ne vjerujte svemu što vidite na društvenim mrežama. Mnogo toga je istina, ali više toga nije. Naučite razlikovati stvarni i virtualni život", poručila je Petra. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Neki njezini pratitelji komentirali su da izgleda lijepo na obje verzije fotografija dok su drugi istaknuli da svi uređuju fotografije i objavljuju one na kojima su najljepše ispali. "Karakter ti svejedno nijedna aplikacija ne može oduzeti i bok", poručila je Hedviga Tandara s kojom se Petra sprijateljila u 'Braku na prvu'. 

Inače, Petra se nedavno prisjetila kako je izgledala prije deset godina. 

"Bilo je tu svega i debljanja i mršavljenja, školovanja i zabave, poslova, uspona i padova. Ponekad znam reći da sam prošla toliko koliko netko ne bi za tri života. Ali opet možda je netko i u kraćem vremenu prošao više nego bi ja ikad...Sve je to individualno. Trenutno sam sretna, radim na ostvarenju svojih želja i planova.  A ovih 10 godina mogu reći da sam iskoristila zaista na jako dobar način. Da mi je zdravlja i ovog upornog karaktera i dalje", napisala je uz fotografije. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Treću sezonu 'Braka na prvu' u kojoj je sudjelovala Petra, pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':