Brak na prvu

Petra Meštrić sa stilom proslavila rođendan, a za RTL.hr otkrila detalje: 'Nikad u životu nisam radila veliki party'

Petra je istaknula da je odlučila prvi put napraviti veliku zabavu za prijatelje i poslovne suradnike

RTL.hr
27.05.2024 08:50

Kandidatkinja treće sezone 'Braka na prvu' Petra Meštrić prošlog vikenda proslavila je rođendan u velikom stilu, a otkrila je detalje za RTL.hr. 

"Bilo je jako lijepo. Inače, nikad u životu nisam radila veliki party za ekipu i ovaj put sam odlučila to promijeniti", istaknula je Petra. Proslavu je imala u jednom zagrebačkom klubu. 

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Instagram

"Odlučila sam da imamo večeru sushi i roštilj a nakon toga tortu. Bilo je 20-ak gostiju, neki su stigli prije, neki kasnije. Bili su moji prijatelji, poslovni suradnici i naravno, dragi prijatelji iz 'Braka na prvu'. S Hedvigom sam od nula do 24 pa je naravno ona bila ovdje, Tihomir je bio u Zagrebu pa se super poklopilo da se vidimo, Stefan mi je trener pa je naravno i on došao, a Klara živi u zgradi do moje. Zanimljivo je da sam Klaru tek upoznala na snimanju njene sezone kad smo im došli u emisiju i slučajno smo shvatile da živimo doslovno u susjedstvu", ispričala je Petra. 

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Instagram

Inače, ranije je otkrila za RTL.hr da je u vezi i zaljubljena. "Zasad ne bih govorila ništa o tome", rekla je. 

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Privatni album

Osvrnula se i na svoju fizičku transformaciju koju su mnogi primijetili i pohvalili. "Za vrijeme snimanja 'Braka na prvu' imala sam najviše kilograma u životu, a to je bilo 74. Krenula sam na dijetu i lagano vježbati, već sam pred kraj snimanja "pala" na 72. U tih dvije godine (do sada) smršavjela sam oko 15 kg i sad imam 58 kilograma", ispričala je Petra. 

Petra Meštrić
Petra Meštrić FOTO: Privatni album

Istaknula je da se ne ograničava kod prehrane. "Ja sam osoba koja ne podnosi restrikcije. Volim dobro jesti više od ičega. Kad sam u restoranima, jedem doslovno sve što mi se u tom trenutku jede, ali u manjim količinama od onoga što bih nekad pojela. Kad ne jedem u restoranima, doma spremam isključivo meso na papiru za pečenje iz pećnice uz neku salatu (zelenu, kupus, ciklu...). Kuham i takozvane "juhe", to jest povrće na vodi sa začinima. Obrok mi zna biti i tuna s posnim sirom i tako jednostavniji recepti bazirani na izvoru proteina uz povrće", objasnila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':