Brak na prvu

Pogledajte 'tabletić' izdanje Tamare iz 'Braka na prvu' za Baby Lasagnu! 'Sama sam si to skrojila'

Tamara Razum bila je na koncertu Baby Lasagne. S njime se i upoznala, a za taj je događaj imala i posebnu kombinaciju

RTL.hr
28.05.2024 07:00

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Tamara Razum prisustvovala je nastupu Baby Lasagne na ovogodišnjem Sea Star Festivalu, a za RTL.hr je otkrila dojmove. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: Privatna arhiva

"Bilo je tako da sam imala osjećaj kao da smo sudjelovali u pisanju povijesti. Imala sam osjećaj kao da sam bila na posljednjem koncertu Rolling Stonesa, Whitesnakea, Freddieja Mercuryja. To je bilo čudo. Ta energija, taj osjećaj. Frendica mi je rekla kako moramo ići na festival na njezin rođendan, ja sam odmah pristala. Čula sam da nastupa Baby Lasagna i to mi je bila prilika da se kostimiram. Najbolji prijatelj mi je dao stare zavjese od kojih sam napravila rukave, šos je bio stolnjak, a ispod sam imala običnu bijelu haljinu i našla sam čizme u second handu za jedan euro, kao i ovaj lajbek za tri eura. Kako smo bile u VIP-u, bile smo taman kraj Baby Lasagne i onda smo se na kraju i fotografirales njime. Moram priznati da me uhvatila nervoza...", priznala je Tamara. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Drago joj je što je taj trenutak ovjekovječila, a priznala je i kako su se mnogi na festivalu željeli fotografirati i s njom. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: Privatna arhiva

Novu epizodu 'Braka na prvu' pogledajte odmah na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':