Brak na prvu

Prepoznajete li zvijezdu 'Braka na prvu' na fotografiji? Nekada je imala drugačiji imidž

Tina je nekada imala drugačiji imidž, kratku kosu i šiške

RTL.hr
30.05.2024 18:00

Tina iz 'Braka na prvu' ima vojsku pratitelja na društvenim mrežama kojima otkriva detalje iz svog privatnog života i osvaja ih modnim kombinacijama. Voli i putovati, a često dijeli svoje fotografije. 

Među objavama se mogu naći i one na kojima Tina ima kratku kosu i šiške. "Njezino ime je Anita", napisala je u opisu fotografije na kojoj sjedi na Vespi. Pozirala je u traper haljini s velikim osmijehom na licu. 

Tina, Brak na prvu
Tina, Brak na prvu FOTO: Instagram

"Prelijepa", "Najjača", poručili su joj pratitelji. 

Tina, Brak na prvu
Tina, Brak na prvu FOTO: Instagram

Inače, Tina je nakon izgovaranja zavjeta u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' za RTL.hr progovorila o svom odnosu s Tiagom. "Prema kraju eksperimenta, moji su se osjećaji pojačali i stvarno sam o njemu maštala, nedostajao mi je kad ga nije bilo i vidjela sam nas zajedno. Po tome bismo mogli reći da je zaljubljenost", ispričala je. 

Tina i Tiago, Brak na prvu
Tina i Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

Otkrila je smatra li da su u vezi kao što to smatra Tiago. "On je došao do tog zaključka prije nego ja. Meni treba malo duže vrijeme, da bih to shvatila, ali poslije zavjeta mi je bilo jasno, da ćemo pokušati biti zajedno i poslije showa", rekla je. 

Također je otkrila bi li nešto učinila drugačije kada sada razmišlja o cijelom iskustvu. "Ništa ne bih napravila drugačije, Kad gledam show, izuzetno sam ponosna na sebe posnosna", istaknula je Tina. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':