Brak na prvu

Prijatelji za cijeli život! 'Brak na prvu' ih je spojio zauvijek: 'Ova slika govori više od tisuću riječi'

Ekipa treće sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' ponovno se okupila

RTL.hr
30.05.2024 13:00

Petra Meštrić nedavno je proslavila svoj rođendan, a pozvala je i prijatelje iz prošle sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Svojim dolaskom razveselili su je Hedviga, Stefan i Tihomir, koji se osvrnuo na njihova druženja. 

"Kad me po tisuću puta pitaju zašto sam sudjelovao u showu, onda ova slika govori vise i više od tisuću riječi. Našao sam između mog primarnog cilja osobnog rasta, sakupljanja lijepih sjećanja i iskustva, ispunjavanja svoje želje da napravim jednom u životu nešto sasvim ludo, dakle...najvažnije , našao sam prijatelje za život. A svi znamo da su dobri prijatelji danas pravo bogatstvo. Sve što danas radim i kako živim, nastalo je poslije moje odluke za sudjelovanjem u showu. A mogu mirnom savješću reći da živim dobro i sretno. Dakle, odluka je bila odlična. Najveći problem ljudi je da, objašnjavajući tuđe odluke i ponašanje, polaze uvijek od sebe. To je i općenito uzrok većinu svađa, nerazumijevanja i nepoštovanja prema drugim ljudima koji su drukčiji ili drugačije misle i drugačije žive. Drago mi je što sam imao prilike upoznati, ne samo sve ove divne kandidate, nego i ljude koji su stajali iza kamera", napisao je Tihomir.

Brak na prvu
Brak na prvu FOTO: RTL

Kako je i Petra jednom prilikom otkrila za RTL.hr, ona i Hedviga redovito ispijaju kave s Tihomirom, koji pak nije u redovitom kontaktu s Manuelom, bivšom partnericom iz sociološkog eksperimenta.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':