Serije

Privatna sreća zvijezde serije 'Tajne vinove loze' – glumica Vanja Nenadić čeka dijete s poznatim kolegom!

Vanja Nenadić i Marko Todorović čekaju prvo dijete

RTL.hr
27.03.2024 11:00

Posljednjih dana srpski mediji bruje o sretnoj vijesti koja je obišla javnost – jedna od najboljih glumica mlađe generacije, talentirana Vanja Nenadić, potvrdila je svoje drugo stanje o kojem se nagađalo. Vanja je otvoreno podijelila svoju radost, iako je istaknula da je željela ovu vijest predstaviti na drugačiji način.

"Istina je. Ali, pazite, ja sam htjela to na drugi način sve objaviti, tako da meni sad stvarno... nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da vjerujem da će biti prilike u narednim mjesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo", otkrila je lijepa glumica. 

Poznata po svojoj ulozi u popularnoj seriji Tajne vinove loze', Vanja Nenadić u petom je mjesecu trudnoće, a dijete čeka s kolegom Markom Todorovićem, također poznatim glumcem iz Crne Gore. Markantnog Todorovića publika je imala priliku gledati u ostvarenjima  Koža', Pad', Senke nad Balkanom', Ubice mog oca' i ostalima.  Nekada se bavio odbojkom, a odrastao je u velikoj obitelji s dvije sestre. 

Vanja Nenadić, Brak na prvu
Vanja Nenadić, Brak na prvu FOTO: RTL

Njihova romansa započela je prije više od godinu dana, a nedavno su se zaručili u Londonu.

Od samog početka, njihov odnos izgleda skladno i sretno, a Vanja je ranije govorila o detaljima njihove veze.

"Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac s njim? U kazalištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan", ispričala je za srpske medije. 

Glumica je istaknula da je njihova ljubav proizašla iz dubokog prijateljstva.

 "Što se dogodilo sa mnom i s Markom, to zapravo želim reći, mi smo stvarno prije naše veze bili jako bliski prijatelji. I nekako je iz toga to sve preraslo u ljubav. On je to prvi osjetio i onda je ostalo još malo da mene uvjeri i to je to", rekla je svojevremeno Vanja.

U popularnoj seriji 'Tajne vinove loze' pratimo mladu glumicu Vanju Nenadić u ulozi Anje, kćeri Vuka Tomovića. Ambiciozna Anja se vraća iz Pariza u Srbiju kako bi nastavila obiteljski posao i tradiciju proizvodnje vina. No, dok se trudi slijediti očev put, počinje uviđati da život često nije onakav kakvim smo ga zamislili.

Popularnu regionalnu seriju 'Tajne vinove loze' gledajte na platformi Voyo