Brak na prvu

Renata i Josip u sve većem problemu zbog loše komunikacije: 'Moramo se slušati, nemoj mi stavljati riječi u usta'

Renata i Josip imaju potpuno različita mišljenja, a komunikacija im nije dobra

RTL.hr
14.05.2024 14:00

Renata i Josip su u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' razgovarali nasamo, a Renata je otkrila kako imaju problem u komunikaciji. 

''Imam osjećaj da on mene ne čuje. Debelo se nadam da to ne radi namjerno, ali često kada nešto kažem, on potpuno drugačije shvati i stavlja mi riječi u usta'', komentirala je Renata. ''To nije moj cilj ni moja namjera, nisam to pomislila, ni izrekla. Što pomislim kažem i nema uopće potrebu da to radi'', dodala je.  

''Moramo se slušati, nemoj mi stavljati riječi u usta, ubuduće'', rekla je Renata Josipu, a on joj je odgovorio da i kada joj pokuša nešto reći, ona ga ne shvaća. 

Renata, Brak na prvu
Renata, Brak na prvu FOTO: RTL

Njih dvoje su komentirali Alanovo ponašanje prema Karmen, gdje on u njezinom društvu razgovara kao da je nema, a ne zove je ni imenom.  

''Oni imaju problem i ja se uopće ne želim petljati u to, samo me zanimalo što se dogodilo'', rekla je Renata.  

''Zašto on nju ne želi oslovljavati imenom, on to najbolje zna i njega treba pitati, a ovo što se celulita tiče – naravno da nije lijepo provocirati nekoga i na taj način pokušat poniziti. No, to je isto njihova stvar koju trebaju sami riješiti. Tko zna što je ona njemu sve rekla, nije da tražim izlike i opravdanja, no oni žive skupa i najbolje znaju kako im je i što se događa'', objasnila je Renata.  

Josip je rekao kako na to nema ništa više dodati. ''Ne znam što bih rekao, odrasla je osoba, zna što čini i kome daje podršku. Neka djela govore za sebe'', zaključio je Josip.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':