Brak na prvu

Renata za RTL.hr o komentaru da je treća osoba u braku Klare i Lovre: 'Što ja imam od toga?!'

Renata je za RTL.hr prokomentirala Lovrine izjave koji kaže kako je ona treća osoba u njegovom braku

RTL.hr
25.02.2024 20:00

Kod nekih parova u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' do izražaja su došli i odnosi s drugima. Konkretno, to se odnosi na Klaru, Lovru i Renatu. Lovre tvrdi kako je Renata treća osoba u njihovom braku te kako se njegova supruga Klara drugačije ponaša kada je u blizini Josipova supruga. Pitali smo Renatu za komentar.

"Lovre se više puta našalio da sam ja treća osoba u njegovu braku s obzirom na to da smo se Klara, on i ja dosta družili i sve sam to shvaćala samo šaljivo i pozitivno. No sada sam prilikom prikazivanja emisije vidjela kako on smatra da se ja miješam u njihov brak i da njemu situacija ne polazi za rukom otkako smo se Klara i ja spojile. Malo je reći da je to mišljenje netočno, nezdravo, osuđujuće prema meni. Kakva bih ja bila osoba da u bilo kojoj situaciji nagovaram nekoga na zlo i loše, huškala ili se igrala tuđim odnosima? Što imam od toga? Ne radi drugima ono što ne želiš da se dogodi tebi", naglasila je Renata. 

Klara i Lovre, Brak na prvu
Klara i Lovre, Brak na prvu FOTO: Goran Stanzl - Jurica Galoić - PIXSELL

Ne osjeća se krivo i ne shvaća zašto je uopće upletena u tu priču.

"Zbog čega bih ja trebala biti kriva jer njemu ne ide u odnosu s njegovom partnericom onako kako je zamislio? Našla sam se u neobranom grožđu - kao, ona se druži s njom najviše i sto posto loše priča za mene i Klara me više ne doživljava. Kao prvo, ne poznajem dečka dovoljno u tom trenutku, a i na osnovu čega je zaključio da loše pričam o njemu? I zar sam stvarno toliko moćna da djevojku kojoj se sviđa mogu odvojiti od njega? Svi smo punoljetni i sposobni samostalno donositi odluke u životu i za njih smo odgovorni. Ne mogu vidjeti svoj konkretan utjecaj ni važnost u ovoj situaciji", zaključila je Renata.  

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':