Brak na prvu

Renata za RTL.hr o trojici muškaraca koji je osvajaju - Alanu, Alenu i Josipu: 'To mi imponira'

Renata je za RTL.hr prokomentirala činjenicu da se za nju trenutačno bore čak trojica muškaraca

RTL.hr
17.04.2024 08:00

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Renata Dojčinović trenutačno je najpoželjnija kandidatkinja 'Braka na prvu'. Alen, koji je izašao iz eksperimenta, i dalje se želi družiti s njom, Alan je otvoreno pohvalio njezin fizički izgled, a Josip joj je suprug. Prokomentirala je trenutačnu situaciju, ali i potencijalnu ljubomoru drugih kandidatkinja. 

Svi su ludi za Renatom. Slažete li se?

Simpatično mi zvuči kako su svi ludi za mnom! Sa svim muškim kandidatima imam lijepu komunikaciju i pozitivan odnos. Dalje ćete sve doznati s vremenom.

Nakon Alena, i Alan vas je stavio na prvo mjesto prema fizičkoj privlačnosti. Imponira li vam to?

Većina muževa me stavila na prvo mjesto prema fizičkoj privlačnosti i naravno da mi je drago što je tako. Svi volimo znati da se sviđamo ljudima, zar ne? 

Smatrate li da je Danijela ljubomorna na vas?

Ne mislim kako je Danijela ljubomorna na mene, barem nisam to osjetila, a ona zasigurno sama najbolje zna odgovor, no ne vidim razlog za to bez obzira na to što sam i njenom mužu bila na prvom mjestu. Najvažnija stavka je kad te netko privuče intelektualno i emotivno, barem to vrijedi za mene. 

Josip i Renata, Brak na prvu
Josip i Renata, Brak na prvu FOTO: RTL

Smatrate li da je Ana bila ljubomorna na vas?

Ne mogu reći ni da je Ana bila ljubomorna na mene kao osobu, ali smatram, prema njenom ponašanju, koje se jako dobro moglo vidjeti u eksperimentu, budući kako je nekoliko puta spomenula moje ime, da je provocirala Alena jer smo se družili i da bi joj " smetala" i bilo koja druga žena koja bi se našla na mom mjestu u toj situaciji jer nije ostvarila odnos s mužem kakvom se nadala.

Drugi kandidati ističu kako štitite Josipa. Je li to istina i na što se to točno odnosi?

Josip je ponekad poput zaigranog djeteta i u tom trenutku priča i radi stvari koje mu ne idu u korist, no i sam je svjestan svoje autodestruktivnosti i spomenuo je to jednom prilikom. U skladu s tim nisam iznosila puno stavki u vezi njegova ponašanja iza kamere jer smatram da bi mu naštetila, a dapače, vidim ga kao dobru osobu.

Vidite li s Josipom u ovom trenutku potencijala za ljubavni odnos?

Ni u ovom trenutku sada, kao ni u samom početku našeg odnosa, nisam uvidjela nikakav potencijal za ljubavni odnos i to sam na vrijeme iskomunicirala s njim jer volim biti načisto s odnosima, općenito u životu. Ne želim davati lažne nade i priliku nekome u slučaju da nema "prvog klika" i ako sam sigurna  da se ne može razviti ništa osim prijateljstva.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!