Brak na prvu

Sjećate se Erne iz 'Braka na prvu'? Zbog ljubavi je preselila u drugu zemlju, a ovi prizori tope srca

Erna iz 'Braka na prvu' sada živi u Nizozemskoj sa suprugom

RTL.hr
09.07.2024 18:00

Bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Erna Hrnjić povremenim objavama na društvenim mrežama pokazuje koliko uživa u životu u Nizozemskoj i braku. Erna je nedavno podijelila fotografiju sa svojim suprugom na kojoj je pozirala u crvenoj haljini dok je on nosio odijelo. 

Erna Hrnjić sa suprugom
Erna Hrnjić sa suprugom FOTO: Instagram

Inače, Erna je prošle godine ekskluzivno za RTL.hr progovorila o svom ljubavnom životu i poslu. "S vremenom se dosta toga posložilo, a od siječnja ove godine dobila sam nizozemsko državljanstvo tako da živim i radim u Nizozemskoj", ispričala je tada. 

Erna Hrnjić
Erna Hrnjić FOTO: Privatni album

Radi u laboratoriju za dijagnostiku i biotehnologiju, a objasnila je kako je došlo do njezinog preseljenja u Nizozemsku. "S obzirom da je moj muž Nizozemac i naša priča traje skoro tri godine, moje preseljenje ovdje nije bila slučajna odluka nego nešto na čemu smo radili proteklih godinu dana (polaganje jezika , rješavanje potrebne papirologije). Bilo je potrebno dosta truda i vremena, ali na kraju se sve posložilo i sada smo na istoj adresi", rekla je Erna. 

Erna Hrnjić
Erna Hrnjić FOTO: Privatni album

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!