Brak na prvu

Stefan iz 'Braka na prvu' požalio se na Petru Meštrić: 'I onda još kaže...'

Stefan je otkrio da je Petrin osobni trener

RTL.hr
28.02.2024 11:00

Bivši kandidat treće sezone 'Braka na prvu Stefan Modrić tijekom sociološkog eksperimenta stekao je nove prijatelje s kojima se i danas druži. Jedna od njih je Petra Meštrić. Stefan je na Instagramu otkrio i da je Petrin privatni trener kao i da mu je kasnila na trening. 

"Zaspala, ali vozim", objavio je njezinu poruku.  

"Čekanje klijenata koji kasne na trening be like... I onda još kaže da je mučim", napisao je Stefan uz selfie iz teretane.

Stefan Modrić
Stefan Modrić FOTO: Instagram

Inače, Stefan se prošle godine pohvalio da je diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. "Nakon dugih 8 godina napokon je došao i taj dan", napisao je uz fotografiju ispred fakulteta.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ranije je za RTL.hr otkrio da nema ništa novo u njegovom ljubavnom životu. "Odlučio sam se ovaj period fokusirati samo na sebe i kako sam rješavao sve zaostatke, nisam imao vremena za ljubavni život. Htio sam prvo riješiti stvari koje su me kočile i zadržavale kako bih onda u budućnosti mogao opušteno 'krojiti' i ljubavni život", rekao je Stefan. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':