Brak na prvu

Tamara i Danijela porječkale se zbog Lovre: 'Kako si ga samo bacila pod vlak!'

Danijela i Tamara porječkale su se tijekom posljednje ceremonije sa stručnjacima

RTL.hr
11.06.2024 07:00

"Htjela bih prokomentirati da se Lovrine riječi uzimaju kao apsolutna istina, a Anton što god da kaže, govori se da nije istina. Nikada se nije dovodilo u pitanje je li možda on taj koji je nešto izvukao iz konteksta. U ovom prilogu, ako sam ja dobro vidjela, nakon što je to izrekao, rekao je kako se šali", naglasila je Tamara. Stala je u obranu svoga prijatelja Antona. Lovre je tvrdio da je rekao kako Nikolina ima staru kožu te kako voli mlađe, a Anton je to demantirao. Potom se ubacila Tamara, kao i stručnjakinja Iva Stasiow koja je naglasila kako u ovoj priči nije bitno tko je u pravu.

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

"Ono što je meni važno u cijeloj priči je to što nam se nisi prezentirao, nisi sebe otvorio i onda, vidiš što se događa. Ostaješ zamućen u cijeloj prezentaciji i mi smo dosta zbunjeni", rekla je stručnjakinja Iva Stasiow Antonu. 

Danijela je zamjerila Tamari što je tako komentirala za Lovru.

"Kako si ga bacila pod vlak. Moram to reći, morala sam", rekla je. 

Tamara je ostala zbunjena te se potom opravdala. "Stvarno mi je žao što si to tako shvatila", zaključila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':