Brak na prvu

Tamara i Klara zasjale u Barbie izdanju: Ne zna se kojoj bolje stoji ružičasta kombinacija

Tamara i Klara pozirale su u ružičastim haljinama koje im sjajno stoje

RTL.hr
25.05.2024 16:00

Ružičasta je boja koja nikad ne izlazi iz mode, a povezuje se s najslavnijom lutkom svih vremena - Barbie. Da je njezin fan, pokazala je i Tamara iz 'Braka na prvu'

Podijelila je na Instagramu fotografije na kojima je pozirala u ružičastom odjevnoj kombinaciji i poručila: "Barbie izdanje. Prošle godine sve je bilo o Barbie pa rekoh ajde da zadnju ceremoniju obilježimo s 'onom rozom haljinom' protiv koje sam se borila od prvog dana sa stilisticama. Kapa dolje na upornosti i jedno veliko hvala."

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: Instagram

Podijelila je i jednu fotografiju s Filipom, a pratitelji su je obasuli komplimentima. "Predivna. Tako prirodna, iskrena", "Prekrasna izvana i iznutra", "Predivni ste, volite se", "Najbolji ste! Kako god da je eksperiment završio, stvoreni ste za zajedničke vode,bračne vode!", "Prava Barbie", komentirali su.

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: Instagram

Ranije se na snimanju 'Braka na prvu' u Barbie izdanju pojavila i Klara. "Lijepa si", "Predobri ste", poručili su joj pratitelji.

Klara, Brak na prvu
Klara, Brak na prvu FOTO: Instagram

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':