Brak na prvu

Tamara je u Antonu pronašla velikog prijatelja: 'On je moj kum! Planiram ga posjetiti u Barceloni'

Tamara nije komentirala zahlađenje odnosa između nje i Filipa, već je naglasila kako je njihov odnos ostao normalan

RTL.hr
08.06.2024 07:00

Tamara i Filip na posljednjim su zavjetima izjavili su kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi te da već imaju puno planiranih zajedničkih druženja. Tamara je sada za RTL.hr otkrila u kakvom su odnosu nakon završetka snimanja i jesu li se družili onako intenzivno koliko su najavljivali. 

Tamara je ispričala kako je njihov odnos ostao - normalan. "I dalje pričamo, čujemo se, tu i tamo se podružimo. Sve je ostalo nekako slično", rekla je i dodala:

"Neke dogovore smo ispunili, neke nismo. No, bilo je druženja", ispričala je.

Filip i Tamara
Filip i Tamara FOTO: RTL

Svi parovi okupili su se nakon dva mjeseca pauze od snimanja, a Tamara je s nama podijelila kako joj je bilo ponovno vidjeti Filipa. "Drago mi je bilo vidjeti ga nakon toliko vremena. Nije da mi je bilo nešto čudno, jer smo mi i dalje u kontaktu", rekla je.

Iako Tamara nije pronašla ljubav u eksperimentu, pronašla je prijatelja za cijeli život. "Prijateljstvo s Antonom prisutno je od samog početka eksperimenta, kada smo bili zajedno s Nikolinom i Antonom na medenom mjesecu. Svo četvero smo se jako povezali i kako mi kažemo, da smo kumovi iz showa. To prijateljstvo nije nikada prestalo, otkada se rodilo", ispričala je.

Filip, Tamara, Anton, Brak na prvu
Filip, Tamara, Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

Njihovo prijateljstvo razvilo se zbog brojnih zajedničkih interesa. "Anton i ja smo kliknuli kao prijatelji jer je on isto avanturističkog duha, voli putovanja. Kada nisu bile upaljene kamere, bio je puno drugačija osoba od toga kakav su dojam možda gledatelji dobili", otkrila je.

Tamara je također naglasila da već ima planove za posjet Antonu u Barceloni. "Anton je trebao doći u Zagreb kada je putovao u Hrvatsku, ali ipak nije uspio. Plan je sigurno koji puta otići i posjetiti ga u Barceloni, vidjet ćemo hoće li to biti individualno ili grupno. Pričali smo da bi ga grupno otišli posjetiti. Kada god on tu dođe, naravno da ćemo se vidjeti. Jako mi je draga osoba i volim održavati takva prijateljstva", izjavila je.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':