Brak na prvu

Tamara je upoznala Filipovu baku, a obožavatelji primijetili još jedan detalj: 'I zagrljaj je tu'

Tamara i Filip odvažili su se na još jedan korak dalje. Ona je upoznala njegovu baku, a pao je i zagrljaj

RTL.hr
15.04.2024 09:30

Iako Tamara i Filip u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' tvrde kako su samo prijatelji, obožavatelji već neko vrijeme pišu kako nema šanse da je to istina. Većina njih smatra da je Filip zaljubljen u Tamaru, no kako si to ne želi priznati. Tim bi priznanjem najvjerojatnije otvorio vrata i tko zna što bi se moglo dogoditi. 

Neki dan je Tamara čak upoznala i Filipovu baku unatoč tome što je na početku rekao kako Tamaru nikada ne bi doveo baki u kuću. Već nakon prvog dana medenog mjeseca shvatio je kako je ona odlična djevojka te je povukao svoje riječi.

Osim što su se podružili s bakom, obožavatelji su primijetili još jedan detalj. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

"Bravo, pao je i zagrljaj", "vidiš da je možeš i zagrliti", "aaaa ljudi, pao je i zagrljaj", "blizu i zagrljeni", pisali su im. 

Podsjetimo, Filip je taj koji se ne voli grliti, čak ni kada je u pitanju prijateljski zagrljaj. No, izgleda kako je Tamara ipak smekšala njegovo srce...

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!