Brak na prvu

Tamara u emotivnoj objavi o Antonu: 'On mi je prijatelj za cijeli život'

Tamara i Anton u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' postali su veliki prijatelji

RTL.hr
12.04.2024 15:15

Nikolina i Anton napustili su sociološki eksperiment 'Brak na prvu', a njihov odlazak iznenadio je gotovo sve parove. Nitko nije očekivao da će i jedan i drugi napisati "odlazim", što automatski znači da napuštaju eksperiment. Nikolina je rekla kako je to bila jedina ispravna odluka iako je mnogo dvojila oko nje, a Anton je bio poprilično siguran u to što piše. Oboje su iz eksperimenta izašli kao prijatelji. Prijatelji su postali i s Tamarom i Filipom.

"Tamara, Filip, Nikolina i ja. Nas četvero smo uvijek u kontaktu. Bili smo na medenom mjesecu skupa, iza kamere smo uvijek bili svi skupa i baš smo kliknuli", rekao je Anton za RTL.hr.

Tamara i Anton, Brak na prvu
Tamara i Anton, Brak na prvu FOTO: Privatna arhiva

Nakon njegova izlaska iz showa, Tamara je na društvenim mrežama podijelila zajedničku fotografiju u kojoj je napisala lijepe riječi za svoga prijatelja.  

"Na kraju, svako iskustvo donosi mnogo uspomena i omogućava ti da upoznaš mnoge posebne ljude koji ti potom postanu prijatelji za cijeli život. Drago mi je što sam te upoznala i što te još uvijek imam u životu. Do sljedećeg viđenja. Kume, živjeli", napisala je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':