Brak na prvu

Tamara upoznala Filipovu baku i sada mogu mirno dalje: 'Baka odobrila!'

Tamara je napokon upoznala Filipovu baku. Izgleda kako je kod nje prošla na testu

RTL.hr
14.04.2024 10:22

"Pa nije to moj tip cure. Pa ne bih mogao nikada s takvom curom. Prvo, zubi su mi najbitniji kod cure, znači ne mogu vidjeti žute zube. I to ti je to. Lijepo ti kažem. Tetovaža, ovakva... Ne bih ju baki dopeljao nikada", rekao je Filip na ceremoniji vjenčanja i sve šokirao svojim izjavama. One su se odnosile na njegovu partnericu Tamaru za koju je nakon nekoliko dana shvatio da je odlična djevojka te joj se i putem RTL.hr-a ispričao. 

Njih dvoje trenutačno su u prijateljskim odnosima iako su im stručnjaci na prethodnoj ceremoniji naglasili kako to nije cilj sociološkog eksperimenta. Zasad se drže toga, a vrijeme će pokazati hoće li Tamara i Filip u konačnici postati par.

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

Još jednu su "prepreku" riješili budući da je Tamara sada upoznala Filipovu baku koja mu je njemu najveći uzor u životu.

"Baka je odobrila", napisao je Filip. 

Pratitelji su im čestitali na tome koraku.

"Meni je drago kao da brata ženim, a ni ne poznajem vas", napisao je jedan od njih. Primijetili su kako je pao i zagrljaj.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!