Brak na prvu

Tamara uvijek izmami osmijeh Filipu, a prizori s vjenčanja to pokazuju

Tamara je s Filipom išla na vjenčanje njegove sestre, a odlično su se proveli zajedno i njegova obitelj ju je odmah prihvatila

RTL.hr
19.05.2024 09:00

Filip i Tamara u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' otkrili su da ju je on vodio na svadbu svoje sestre te da njegova obitelj navija za njih da uspiju kao par. Tamara je za RTL.hr ispričala da se odmah osjećala kao da se uklopila. 

''Jedna od boljih svadbi na kojima sam bila, jako opuštena atmosfera, domaći ljudi i energija, svi su jako otvoreni i baš se vidjela pozitivna energija i koliko su svi u obitelj povezani. Odmah sam bila prihvaćena'', rekla je. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: Privatan album

Objasnila je i da je zapravo ona potaknula Filipa da je povede na vjenčanje.  ''Zapravo sam indirektno ja samu sebe pozvala na svadbu. Naime, kroz razgovor sam rekla kako volim ići na svadbe te izrazila želju. Tako da je onda Filip razgovarao sa sestrom i dogovorio sve'', pojasnila je. Na svadbu je stigla s Filipovom sestričnom. 

''Ona me uvela i upoznala sa svima jer je njemu bilo neugodno'', otkrila je Tamara koja je s nama podijelila fotografije vjenčanja te ih možete pogledati u našoj galeriji.  

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':