Brak na prvu

Tamara za RTL.hr o posljednjoj ceremoniji sa stručnjacima: 'Čini mi se da je Filip zaljubljen'

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Tamara Razum za RTL.hr je prokomentirala posljednju ceremoniju sa stručnjacima

RTL.hr
28.05.2024 11:23

Tamara i Filip na posljednjoj ceremoniji sa stručnjacima sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' imali su posebnu kemiju, a to su primijetili svi oko njih. Svi navijaju da nakon showa ostanu zajedno, a s obzirom na sadašnju situaciju, to bi moglo biti izgledano. Tamara nam je prokomentirala situacija pred stručnjacima te zaključila kako postoji šansa da je Filip zaljubljen u nju. 

 S obzirom na posljednju ceremoniju pred stručnjacima, kada ste oboje bili vrlo pozitivni, vidiš li kakve nade za budućnost?

Budućnost je nepredvidiva tako da nikad ne reci nikad. 

Možeš li reći da si pronašla prijatelja za cijeli život u ovom sociološkom eksperimentu?

Cijeli je život veliki pojam vremena pa ne mogu tako daleko govoriti, ali definitivno mogu reći da sam pronašla osobu s kojom ću dijeliti lijepe uspomene iz ovog eksperimenta. 

Mnogi komentiraju kako je vrlo jasno da je Filip zaljubljen u tebe. Što ti kažeš na to?

I meni se čini kao da malo je, ali on i dalje tvrdi kako je to isključivo na prijateljskoj bazi. No najbolje da pitate njega. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Filip je naglasio kako je pozitivno utjecao na tebe, u smislu da si nježnija, ali i tiša. Smatraš li to pozitivnom promjenom?

Uvijek sam bila nježna, možda sam postala nježnija prema njemu, ali ne bih sad rekla da sam postala tiša, nego da sam više ušla u svoju žensku energiju, što smatram pozitivnom promjenom.

Također, i on se promijenio. Postao je više uključiv, što su primijetili i stručnjaci. Smatraš li da si ti zaslužna za to?

Ne mogu reći da sam zaslužna za njegovu promjenu, ali vjerujem da sam ga potaknula da se više uključi.

Jesi li na vjenčanju mislila da će se ovo ovako pozitivno odigrati za vas?

Tada stvarno nisam ništa mislila tako da me iznenadilo na kraju kako se ovo pozitivno odigralo.

Zavjete Tamare i Filipa pogledajte večeras od 21.15 na RTL-u ili odmah na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':