Brak na prvu

Tamara za RTL.hr o svadbi Filipove sestre: 'Samu sebe sam pozvala'

Tamara je za RTL.hr otkrila detalje sa svadbe!

RTL.hr
18.05.2024 07:00

Osim što su par u sociološkom eksperimentu  'Brak na prvu' , Tamara je bila Filipova pratnja na vjenčanju njegove sestre, a za RTL.hr je otkrila dojmove i zna li Filip plesati.

''Jedna od boljih svadbi na kojima sam bila, jako opuštena atmosfera, domaći ljudi i energija, svi su jako otvoreni i baš se vidjela pozitivna energija i koliko su svi u obitelj povezani. Odmah sam bila prihvaćena'', ispričala je Tamara.

 Otkrila je kako ju Filip nije pozvao na svadbu. ''Zapravo sam indirektno ja samu sebe pozvala na svadbu'', našalila se Tamara. ''Naime, kroz razgovor sam rekla kako volim ići na svadbe te izrazila želju. Tako da je onda Filip razgovarao sa sestrom i dogovorio sve'', pojasnila je pa je tako na svadbu stigla s Filipovom sestričnom. ''Ona me uvela i upoznala sa svima jer je njemu bilo neugodno'', komentirala je Tamara.

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: Privatan album

Otkrila je kako s Filipom nije plesala. ''Više smo plesali jedno pored drugoga, to jest on se više ljuljao s čašom s jedne na drugu nogu. U jednom trenu je zaplesao sa sestričnom, zavrtjela se u njegovoj ruci i to je bio Filipov vrhunac njegovog plesa'', našalila se Tamara. Dodala je kako jednostavno Filip ne voli plesati. 

S njegovom obitelji je brzo kliknula i dodala kako ne može nikoga posebno izdvojiti kada su joj svi jako dragi. ''Možda sam se najviše povezala s njegovom sestričnom, dosta smo karakterno slične, slične interesima, tako smo i kroz show išli zajedno na koncerte i festivale, kad je Filip imao trening mi smo pile kavu, i tako dalje...'', objasnila je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

''Teško mi je izdvojiti nekoga jer su svi jako dragi i s bakom se isto stalno čujemo pa me opominje što češće ne dođem. Njegova me teta, također stalno zove na kavicu, jako je draga'', dodala je Tamara.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':