Brak na prvu

Tamara za RTL.hr o zavođenju Filipa i Danijele: 'Ako sam ona druga - hvala lijepa i doviđenja!'

Tamara je za RTL.hr otkrila što misli o odnosu Danijele i Filipa, ali i Alanovom ponašanju

RTL.hr
24.04.2024 12:13

Na novoj zajedničkoj večeri u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' odvila se situacija zmeđu Danijele i Filipa. Naime, Danijela mu je priznala kako joj je po fizičkoj privlačnosti broj jedan, a to je zasmetalo Alanu, koji je prokomentirao kako Danijela i Filip nemaju zajedničku budućnost. 

Tamara je ostala suzdržana, ali je nas zanimalo što ona misli o cijeloj situaciji. 

"Danijela se prema fizičkom izgledu uklapa u Filipove kriterije. Također, odgovaraju si i karakterno, a imaju i mnogo zajedničkih tema s obzirom na to da su oboje u fitnessu, imaju tu zajedničku crtu. Meni se nije činilo da je bilo zavođenja, niti mi je razgovor djelovao neprimjereno", rekla je Tamara. 

Tamara je komentirala i Alanovo ponašanje koji nije štedio Filipa. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

"Mislim da nije trebao tako reagirati. Mislim da tu nedostaje poštovanja. Jako je velika količina ljubomore usmjerena prema Filipu. Danijela je sama iskazala interes, davala mu je pažnju, a Alanu je to smetalo. Filip je fizički privlačan muškarac, a sjeo joj je i karakterno... Ipak, mislim da je to sve na prijateljskoj razini", naglasila je Tamara. 

Pitali smo je i je li ona možda ljubomorna na Danijelu. 

"S moje strane nema nikakve ljubomore. Ako sam nekome druga, zna se što se slijedi. Hvala lijepa i doviđenja...", zaključila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':