San snova

Tea i Marko za RTL.hr reagirali na ljubavne scene iz 'San snova': 'Tei je više neugodno snimati intimne situacije nego meni'

Tea Šimić i Marko Braić iz dramske serije s elementima humora 'San snova' reagirali su na zajedničke ljubavne scene

RTL.hr
15.02.2024 08:00

Maja i Alen, odnosno Tea Šimić i Marko Braić, za RTL.hr su komentirali ljubavne scene u dramskoj seriji s elementima humora 'San snova'. Izdvojili smo im neke ključne trenutke, a oni su ih zdušno prokomentirali. Zanimljivo, sjećaju se gotovo svakog dijaloga. 

"Alen je baš čudan lik", rekao je Marko, a Tea je dodala kako je i njoj Maja također čudna. 

Potom su raspravljali o tome bi li se u stvarnom životu družili sa svojim likovima. 

"Mislim da ne. To je opet dio one definicije koliko smo Maja i ja slične. To je pitanje koje je najčešće puta postavljeno. Da mi je život donio Maju, vjerojatno bi si bile uredu. No, ona mi ne bi bila idealna prijateljica", rekla je Tea. 

"Mislim da bi mi Alen jako išao na živce jer smo toliko različiti da bi to bio dobar match, ali on bi imao to što ja nemam, a ja bi imao ono što on nema. On bi mene učio da sam odvažniji, da se izborim za sebe, a ja bih ga naučio da pritisne kočnicu i da malo promisli", rekao je Braić. 

Maja i Alen, San snova
Maja i Alen, San snova FOTO: RTL

Zaključili su kako su oboje vrlo komplicirani likovi te kako nikada neće biti na istoj valnoj duljini. Oboje su ponosni i to im stvara velike probleme. 

Prokomentirali su i snimanje ljubavnih scena. 

"Neugodno nam je to snimati. Ne zato što je to Marko nego zato što je tu bilo dvadeset ljudi, a ti moraš raditi nešto intimno. I moraš u to povjerovati inače će biti jako lažno", rekla je Tea.

Marko je rekao kako je njemu totalno opušteno, a Tea dodala kako je i u njoj u tom slučaju lakše. Da im je oboje neugodno, vjerojatno bi to bilo loše...

Cijelu reakciju pogledajte u videu.

Seriju 'San snova' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!