Brak na prvu

Tiago prelomio za sva vremena: 'Tinu ne želim više nikada vidjeti!'

Tiago smatra da se 'probudio' tek na kraju sociološkog eksperimenta

RTL.hr
06.06.2024 16:00

Kandidati sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Tina i Tiago prekinuli su vezu dva dana nakon čitanja romantičnih zavjeta na Medvedgradu. Za njih je jedno druženje bilo prekretnica. Lovre je u sociološkom eksperimentu rekao kako je Tiago Tinu upitao za trojac, dok je Tiago to opovrgnuo i u razgovoru za RTL.hr otkrio kako je Tina bila ta koja je to predložila. S druge strane, svoju verziju priče Tina je zasad odlučila zadržati za sebe. Tiago je odlučan u tome da s njom ne želi nikakav kontakt. 

"Sigurno ne želim više nikada vidjeti tu osobu, niti imati bilo kakav kontakt s njom", rekao je za RTL.hr. 

Tina i Tiago, Brak na prvu
Tina i Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

Otkrio je i kako mu je posljednja večera u sociološkom eksperimentu otvorila oči... 

"Ne vjerujem da sam ikad bio zaljubljen u nju, barem ne u posljednje vrijeme. Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka - nije najispravnija stvar. Ovo je bila moja najveća greška i, nažalost, imat će posljedice na njezin život i moj također. Ali živiš i učiš... Barem znam da sam bio iskren i sada moram upamtiti što sam naučio i sačuvati se za buduću ženu. I dalje vjerujem u pravu ljubav kakvu imaju moji roditelji koji su prošli prosinac proslavili 40. godišnjicu braka", otkrio je i dodao:

"Vrlo sam zahvalan za ono što se dogodilo i ponosan na strpljenje koje sam imao tijekom tog razdoblja, a posebno tijekom posljednjeg vikenda, da 'se probudim' i vidim stvari koje su prije bile, recimo, zamagljene".

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!