Brak na prvu

Tiago se nakon 'Braka na prvu' okrenuo Bogu: 'Nažalost, bila je to moja slaba vjera'

Tiago je, između ostalog, u intervjuu za RTL.hr otkrio kako će se sada čuvati za svoju buduću ženu

RTL.hr
07.06.2024 12:45

Tiago je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' bio u braku s Tinom. Iako su odlučili i da će nakon snimanja nastaviti svoju vezu, ona je vrlo brzo pukla. Svatko od njih ima svoju verziju priče, a oboje su ih iznijeli javno. Tiago odgovornost vidi u Tini za koju kaže da ne zna je li ikada uopće bio zaljubljen u nju te kako je ona ta koja mu je predložila odnos u troje, a Tina je takvo što opovrgnula. 

Tiago  je u intervjuu za RTL.hr također naglasio i kako mu je žao što je konzumirao brak iako on nije bio pravi. Sada se okrenuo Bogu.

"Nepoznavanje Svetoga pisma definitivno je nepoznavanje Krista. Ovo je nešto što ne 'spominjete' samo zbog pogleda, već nešto po čemu treba živjeti i nije iznenađenje što sam skrenuo s toga tijekom eksperimenta. Nažalost, moja slaba vjera, sigurno. Imati odgovornost znači pogledati u sebe i shvatiti učinjene greške kako bi naučili iz toga", napisao je i dodao: "Ali, prodati priču o trojcu kako biste izbjegli stvarnu činjenicu prekida i ne samo sami nego i pomogli u širenju laži, bila je stvarno nešto suludo, zapravo, super mudro".

Tiago, Brak na prvu
Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

Za RTL.hr je rekao sljedeće.

"Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka - nije najispravnija stvar. Ovo je bila moja najveća greška i, nažalost, imat će posljedice na njezin život i moj također. Ali živiš i učiš... Barem znam da sam bio iskren i sada moram upamtiti što sam naučio i sačuvati se za buduću ženu. I dalje vjerujem u pravu ljubav kakvu imaju moji roditelji koji su prošli prosinac proslavili 40. godišnjicu braka", zaključio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!