Brak na prvu

Tina i Tiago spremni su na zajedničku budućnost, kao i Filip i Tamara: 'Ovo nije kraj'

Dva para u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' izrekli su svoje zavjete...

RTL.hr
28.05.2024 23:00

Posljednje jutro u zajedničkim stanovima parovima u 'Braku na prvu' budilo je nervozu. Tina i Tiago priznali su da im je teško što se moraju rastati, a nije svejedno ni Tamari i Filipu... 

Kao da ostavljam dio sebe", rekla je Tina dok je Tiago inzistirao da stavi vjenčani prsten. Boji se da idem bez prstena da neće netko vidjeti da sam slobodna", rekla je Tina dok je Tamari bilo jako žao što je sve gotovo. Falit će mi život s Filipom", rekla je, a Filip je mislio isto. Ona voli i društvo i sve, a ja sam tip koji više voli biti solo, ali bilo mi je super s njom i ne bih je mijenjao ni za što", rekao je Filip. 

Tiago je pričao kako nije očekivao da će im biti tako dobro u eksperimentu, a kad su se rastajali, Tina nije mogla suspregnuti suze. Meni je to sve dramatično. Nije to meni: Ah, to su tri, četiri dana. Ja sam ipak daleko od njega", rekla je Tina koja se vraćala u Kopari. A premda se Filip ne voli grliti, na rastanku je zagrlio svoju Tamaru i još jednom ponovio koliko mu je bilo lijepo s njom. 

Tina, Brak na prvu
Tina, Brak na prvu FOTO: RTL

Iako je bila sretna što je kod kuće, Tini je bilo sve konfuzno. Tamara se vratila u Samobor, a Filip u svoju rutinu. Čudno mi je biti sam jer smo se zabavljali i prije spavanja, i ujutro, i tijekom dana... Vratio sam se u realnost", rekao je Filip i dodao da mu je najviše u sjećanju njihova jutarnja rutina. Oboje smatraju da su završili ovaj eksperiment kao pobjednici jer će jedini ostati iskreni prijatelji. 

Stručnjaci žele da kandidati iskoriste ovo vrijeme u razgovoru s prijateljima i obitelji kako bi realnije sagledali cijelu situaciju. Tina je prijateljici priznala da se zaljubila, ali da i dalje ne znaju što će na kraju napraviti jer se ona ne želi preseliti u Zagreb, gdje Tiago živi i radi. Tražimo treću opciju", rekla je Tina i otkrila kako se sada samo boji što će biti kada u potpunosti završi 'Brak na prvu'. Ne bih željela izgubiti Tiaga jer je super dečko", zaključila je. 

Tiago se našao sa svadbenim kumom i pričao mu o jedinom problemu u njegovoj vezi - udaljenosti. Bilo bi idealno da Tina dođe u Zagreb, ali najbolja bi bila opcija da žive na nekom trećem mjestu. Tiago se ne želi previše brinuti jer ako je prava ljubav, sve će se posložiti. Prvi korak treba napraviti muškarac i ako ne osjećam to sto posto, trebam provjeriti zašto je to tako. Nisam siguran da je Tina zaljubljena u mene jer se previše mijenja iz dana u dan - jedan dan je ovako, drugi onako, a kad si daleko, bit će još gore. Meni izgleda da nije sto posto u tome", rekao je. 

Dobila sam najboljeg muža", rekla je Tamara prijateljici koja je primijetila da joj se Filip sviđa pa se nada da bi među njima moglo biti nešto više. Filip je također svojoj ekipi pričao da je dobio najbolju ženu. Oni nisu ulagali puno nade u njega, ali sad su sretni zbog svega. U budućnosti vidim i Tamaru kao dio našeg društva i da ćemo se češće družiti", rekao je Filipov kum, a i ostali njegovi prijatelji su oduševljeni njome. Jako mi je bitno što su je prihvatili i moja obitelj i prijatelji", rekao je Filip. 

Bližio se trenutak u kojem će Tina i Tiago jedno drugome reći sve što im je na duši. Dok je pisala zavjete, Tina je razmišljala koliko joj je bilo lijepo biti uz Tiaga tijekom cijelog eksperimenta. Sve uspone i padove smo prošli jako hrabro i jako sam ponosna i na sebe i njega i nadam se da ćemo biti u budućnosti zajedno", rekla je. Tiago je samo razmišljao kad će se ponovno vidjeti.

Tiago se malo pribojavao svega, no duboko u sebi osjećao je da će sve biti dobro. Tina je došla pred njega i oboje nisu mogli skinuti osmijeh s lica. Jako je zgodna i jedva čekam da čujem što će pričati", rekao je Tiago, a Tina je svoje zavjete počela u lijepom tonu, sve dok nije došla do budućnosti. Sada mi naša budućnost budi strahove. Možda imam previsoka očekivanja i ja se vraćam doma, a ti ostaješ tu", rekla je, a Tiago komentirao: Što je to? Možda na kraju neće biti ono što sam mislio." Ipak, nepotrebno se pribojavao jer je Tina otkrila da se u budućnosti vidi s njim. Tiago ju je poljubio. 

U svojim zavjetima Tiago je iskreno priznao da se propitkivao jesu li njezine namjere bile ozbiljne, ali i da je na kraju dao sve od sebe. Rekao joj je da mu je drago što je i ona pokazala sve; što je vidio njezinu zrelost i ranjivost. Smatra da je postao novi čovjek i da se trenutno boji jer još nemaju rješenje gdje će živjeti. Ali duboko u sebi znam da će se naša sudbina pokazati sama od sebe", rekao je i otkrio da želi da budu zajedno u budućnosti. Naravno da ću se boriti za nas i mislim da će to biti malo veća borba s moje strane kao muškarcu u vezi i spreman sam za to", zaključio je. 

Za Tinu i Tiaga kraj eksperimenta donosi novi početak, a na redu su bili Tamara i Filip. Meni je do njega jako stalo, posebna je osoba u mom životu i uvijek će biti osoba s posebnim mjestom u mom srcu", rekla je Tamara, a Filip je bio oduševljen kad ju je vidio u glamuroznom izdanju. Tamara je u zavjetima otkrila koliko su naučili jedno od drugoga i postali bolje osobe. Kroz smijeh je naglasila kako će se uvijek sjećati riže, piletine i jaja te zaključila: Postao si dio mog života i vjerujem da ćemo nastaviti biti tu i dalje jedno za drugo, najbolji prijatelji." 

Tina i Tiago, Brak na prvu
Tina i Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

Filipu su se jako svidjeli njezini zavjeti, a on joj je zahvalio na svemu, posebno na smijehu i iskrenosti. Naglasio je kako je u show ušao iz zabave i bez očekivanja te rekao: Ovo za mene nije kraj, nego nastavak jednog divnog prijateljstva. Smatram da sam u tebi dobio osobu koju ću uvijek imati u svom životu." Na kraju su se zagrlili, Filip joj je još jednom zahvalio za sve lijepo što je rekla o njemu te su zaključili kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

A što će o svojim osjećajima reći Mura i Marko te Danijela i Alan - ne propustite pogledati u ponedjeljak, 3. lipnja na RTL-u ili 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo.