Brak na prvu

Tina je u finalu sezone 'Braka na prvu' ogolila dušu: 'Imam potrebu vam reći...'

Tina se osvrnula na svoje iskustvo u 'Braku na prvu'

RTL.hr
11.06.2024 15:10

Tina se na Instagramu oglasila uoči prikazivanja posljednje epizode 'Braka na prvu' na RTL-u, a koju i odmah možete pogledati na platformi Voyo

"Lijepi moji. Danas gledamo zadnju epizodu 'Braka na prvu'. Prije nego sve ovo završi, imam potrebu vam reći, da nisam do sada znala što sam od svega ovog naučila. Ali sad vam to znam odgovoriti.

1. Ulaganje u žensko prijateljstvo je sve. Ja bez moje kumice ne bih sve ovo preživjela. Netko tko te voli, sluša i uz tebe je u dobru i zlu je teško pronaći. Kumice, prijateljice, hvala ti! Bila si tamo za vrijeme snimanja i i sad si sa mnom kad se ovo emitira. Tvoja podrška i ljubav, je stvarno velik dio mog puta.

2. Voljeti, zaljubiti i biti emotivan nije sramota. Život je toliko dinamičan i dati osobi priliku i ako te na kraju povrijedi, nije znak slabosti nego snage.

3. Slušati svoju intuiciju i vjerovati tome što tvoje srca i duša kaže - je jedna stvar koju vam nitko ne može oduzeti. Ako želiš učiniti nešto pogrešno, pitaj svakoga. 

4. Suditi ljude na TV-u je jako lako, tamo smo bili svi ranjivi, nenaspavani, istrigirani. Svi kandidati smo prošli ne samo u showu nego općenito različite stvari u životu, naše ponašanje i uzorci su rezultat odgajanja, okoline, društva, rada na sebi i još.

Hejt komentare ne podržavam za ni jednog kandidata, i ako ga ne preferiram (to može jako loše utjecati na mentalno zdravlje i već snimanje je bilo stvarno jako intenzivno, učimo se cijeli život, a i griješimo). 

5. Ljudi imaju jako puno za reći o osobama koje ni ne znaju pet minuta. Kako na TV-u tako i u realnom svijetu. To ima više za reći o njima nego o tebi. Ne uzimati stvari osobno je ključno! Jer svi projeciramo svoje vlastite nedostatke na ostale. Ako nemaš ništa lijepo za reći o kome, bolje prešuti.

6. Osobne granice. Tako kako si ih izgradila, tako ih i poštuj. Nitko te neće ništa više voljeti ako samu sebe putem gaziš. Glavu gore neka svaki lonac nađe svoj poklopac. A kad biti sam svoj lonac i poklopac nije loše. Samo ljubav!

Moje zahvale idu i mojoj produkcijskoj RTL ekipi, znate svi tko ste, koji ste mi dizali telefone kad sam bila luda i kroz snimanje, a i poslije. Smirivali ste me, dizale me, savjetovali i učili. A i moje Team 1 tehničke ekipe neću nikad zaboraviti. Na setu smo stvarno bili sve. Volim vas puno puno", napisala je Tina. 

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':