Brak na prvu

Tina o komentarima drugih kandidata 'Braka na prvu' iza njenih leđa: 'To govori više o njima...'

Tina je u 'Popkastu' otkrila kako joj je bilo gledati sebe na televiziji i da su je iznenadili komentari drugih kandidata na nju

RTL.hr
14.06.2024 10:03

Tina je gostovala u 'Popkastu'  s novinarkom Katjom Dobrijević u kojemu se osvrnula na svoje sudjelovanje u sociološkom eksperimentu 'Braku na prvu' i Tiaga s kojim je doživjela zaljubljivanje na prvi pogled, a onda i bolan kraj. 

"Budući da je od ovog događaja prošlo već godinu dana, proživljavanje konflikata, situacija, trenutaka dosta je zamorno. Jer slijediš neku prošlu verziju sebe. Čovjek bi htio neke stvari ostaviti iza sebe, ali nekako ih ipak mora pratiti. Nije bilo potrebno, ali htjela sam pratiti i sebe. Pratila sam više druge nego sebe, jer sam znala kako je moja priča krenula", ispričala je Tina. 

Tina Blašković u Popkastu
Tina Blašković u Popkastu FOTO: Luka Kotnik

Objasnila je i kako joj je bilo zanimljivo gledati što su drugi kandidati govorili o njoj jer je bila uvjerena da je sa svima u dobrim odnosima. 

"To je provjera stvarnosti, koliko ljudi pričaju o tebi koji te ne poznaju dobro. To su bili kandidati koji su mi samo stisnuli ruku, nisu me poznavali, ali su imali puno toga za reći o meni. Ali ja sam naučila sama tijekom života da ne shvaćam stvari tako osobno kada netko priča loše o tebi, to govori više o njima nego o tebi", rekla je Tina. 

Tina Blašković gostovala u Popkastu
Tina Blašković gostovala u Popkastu FOTO: Luka Kotnik

Cijeli intervju pogledajte na 24ur

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':