Brak na prvu

Tina se u potpunosti otvorila Tiagu: 'Preminula mi je bliska osoba, morala sam se vratiti u Sloveniju...'

Tina i Tiago su jedno drugome otkrili poneke pojedinosti o sebi koje su ih uvelike definirale kao osobe

RTL.hr
02.04.2024 16:00

"Nakon diplome, prvim sam letom otputovala u Amsterdam. Što već znaš. Tamo sam živjela i radila u medijima godinu i pol dana. Najvažnije je da sam pronašla sebe i tko želim postati. Tijekom mog boravka, jedna bliska osoba je preminula. Bila sam u potpunom šoku. Povratak u Sloveniju zbog tog nesretnog slučaja bio je jedna od najtežih stvari u mom životu. I dan danas osjećam žaljenje što nisam bila uz tu osobu", rekla je Tina Tiago čitajući pismo koje mu je napisala. 

"Ima hrabrosti što je pokazala nešto što nisam znao. Nadam se da se kod mene neće dogoditi neka takva situacija", naglasio je.

Tina, Brak na prvu
Tina, Brak na prvu FOTO: RTL

Tiago je također Tini priznao s čime se borio u pubertetu te kako dan danas zbog toga ima problema. 

"Kad sam imao 15, 16 godina, u pubertetu sam shvatio da mi prsa više nisu ista. Imao sam Pectus carinatum. To je mala malformacija prsa. Zovu se golublja prsa. Lagano, ovdje iznad. To je mala malformacija rebra oko centra prsa, koja nije utjecala na tijelo, ni disanje. Ali sam se psihički i fizički osjećao kao nakaza. Kad sam bio bez majice. Ipak moj jedini strah je bio s curama. Ako cure saznaju, ismijat će me ili me neće željeti ili tako nešto. Kad sam to maknuo, 2014., kada sam imao 22 godine. Napravio sam operaciju i san mi se ostvario. Mislio sam da će se sve vratiti u normalu, ali nije", priznao je Tiago. 

Tina je zbog ovog priznanja postala vrlo emotivna. 

"Hvala što si to podijelio. Nisam to znala", zaključila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':