Brak na prvu

Tjedan koji je promijenio baš sve! Ovo su ključni trenuci 'Braka na prvu' koji su se dogodili uoči same završnice

Prisjetile se ključnih trenutaka 'Braka na prvu' prije same završnice

RTL.hr
09.06.2024 21:00

Zaruke Mure Klare i Marka

"Osjećam se savršeno, predivno se osjećam. To je nešto posebno", rekla je Mura Klara za RTL.hr netom nakon zaruka. Ona i Marko upoznali su se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a svoju će vezu nastaviti i u budućnosti. Ekskluzivno su otkrili kako vjenčanje planiraju za godinu dana. 

"Imala sam osjećaj da će me zaručiti, ali nisam mislila da će to biti u sociološkom eksperimentu. Svakako me iznenadio. Jednostavno to nisam očekivala. Kao iz stopa sam rekla 'da', nije bilo nikakvih sumnji. To sam iskreno i čekala", dodala je Mura Klara. 

Prekid Tine i Tiaga

Prekid Tine i Tiaga u sociološkom eksperimentu bio je vrlo buran. Dogodio se nekoliko dana nakon romantičnih zavjeta na Medvedgradu kada se Tiago iselio iz njihova zajedničkog stana u Zagrebu. On tvrdi kako je ona prešla određene granice, dok Tina to isto tvrdi za njega. Dvije su priče u tijeku, a još je pred njima ceremonija pred stručnjacima. 

Josip ponovno ljubi

"Počeo sam se viđati s jednom osobom. Ona me vidjela u 'Braku na prvu', ali nije se na temelju toga javila. Inicijalno to nije bio povod, ali je znala tko sam. Odlučili smo dati jedan drugome priliku. Apsolutno ima samo riječi hvale na moje sudjelovanje u showu. Želi me upoznati kao osobu ivan showa iako sam bio u potpunosti autentičan i ništa nisam glumio. U neku ruku me upoznala preko malih ekrana", rekao je Josip za RTL.hr. Brak s Renatom mu nije uspio, ali je zato Josip otvoren za nove ljubavi. 

Josip i Renata, Brak na prvu
Josip i Renata, Brak na prvu FOTO: RTL

Danijelini burni zavjeti

Danijela je Alanu pročitala svoje zavjete u sociološkom eksperimentu, a njih je počela rečenicom kako nema potrebu izmijeniti posljednje riječi s njim. 

''Moja poruka je više za one koji će se sresti s osobama poput tebe'', rekla je i poručila mu je kako je on osoba koja ne podnosi kritike te omalovažava druge kako bi uzdignuo sebe. Dodala je i sljedeće: ''Iskustvo s tobom bilo je bizarno i iscrpljujuće'', dodala je i poručila mu je kako se konstantno osjećala jadno i umorno... ''. Danijeline zavjete u cijelosti pročitajte na RTL.hr

Alanov šok

Danijela i Alan odlučili su se rastati za sva vremena nakon pročitanih zavjeta. Alan je nekoliko minuta nakon završetka još bio u šoku, a dojmove je sažeo za RTL.hr.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!