Brak na prvu

Tko se ne bi složio? Andrea objavila bajkovite prizore s odmora: 'Opis nije potreban'

Andrea i Marko odmaraju na otoku Visu

RTL.hr
20.04.2024 09:00

Andrea Kukolj i Marko Bogdan, koji su se upoznali zahvaljujući trećoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', u slatkom su iščekivanju prinove što su nedavno otkrili. 

"Dragi naši, već neko vrijeme znamo da nam dolazi mali anđelak. Sada smo odlučili našu sreću podijeliti s vama. Spremni smo i čekamo te maleni. p.s. Hvala svima na čestitkama", napisali su na društveni mrežama uz video. Otkrili su i da očekuju sina. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Par je nakon lijepe vijesti otputovao na otok Vis odakle dijele čarobne prizore. Trudna Andrea je pozirala uz more i stavila u opis riječi: odmor za dušu i mir. 

Andrea Kukolj
Andrea Kukolj FOTO: RTL

Objavila je i još jednu fotografiju pogleda na more. "Opis nije potreban", istaknula je. 

Andrea Kukolj
Andrea Kukolj FOTO: Instagram

Inače,  Andrea i Marko otkrili su za RTL.hr o kojim imenima razmišljaju za sina. "Nekakav uži izbor su za sada Liam, Noel i Adrian ili čak Arian", ispričao je par. 

Osvrnuli su se i na to jesu li htjeli kćer ili sina. "Marko je priželjkivao sina, ja kćer, tipično. Ali svakako nam je najvažnije da sve bude dobro, spol je manje bitan", rekla je Andrea. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':