Brak na prvu

U 'Braku na prvu' rodilo se veliko prijateljstvo: Tamara i Anton tijekom snimanja pronašli vrijeme za sebe

Tamara i Anton kliknuli su u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' kao prijatelji

RTL.hr
05.06.2024 17:00

U sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' kandidati su ponovno imali priliku svi zajedno sjesti za stol i sažeti sva događanja iz sezone. Većina njih je u dobrim odnosima, no nekolicina u toliko lošim da se jedva i pozdrave. To ne vrijedi za Tamaru i Antona, koji su kroz druženja na setu postali jako dobri prijatelji. Sada je Anton stao na njezinu stranu budući da i njega obožavatelji ispituju zašto Tamara i Filip nisu skupa.

"Stvarno je teško napraviti te spojeve, pogotovo pred kamerama. Možemo jednostavno uživati u trenucima onakvima kakvi jesu. Ne možemo vršiti pritisak na jednu osobu da bude s drugom. Prihvaćamo kako je i idemo dalje", napisao je Anton. 

Tamara i Anton, Brak na prvu
Tamara i Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

Da su u odličnim odnosima, Tamara je otkrila i nakon njegova odlaska iz sociološkog eksperimenta. 

"Na kraju, svako iskustvo donosi mnogo uspomena i omogućava ti da upoznaš mnoge posebne ljude koji ti potom postanu prijatelji za cijeli život. Drago mi je što sam te upoznala i što te još uvijek imam u životu. Do sljedećeg viđenja. Kume, živjeli", napisala je tada Tamara. 

Druženja se nastavljaju i dalje iako žive na različitim lokacijama.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!