Brak na prvu

Večeras dva para čitaju završne zavjete: 'Uzeli smo od eksperimenta sve što smo mogli'

Parovi 'Braka na prvu' će se nakratko razdvojiti, što nekima njih neće biti jednostavno

RTL.hr
28.05.2024 11:13

Četiri para iz 'Braka na prvu' odlučila su svoje odnose koje su intenzivno gradili protekla dva mjeseca zaključiti završnim zavjetima. No prije toga parovi će se nakratko razdvojiti, što nekima njih neće biti jednostavno. 

"Razdvajanje može imati pozitivan učinak jer kad smo na miru, odvojeni od te osobe, možemo propitati neke stvari, a i samo razdvajanje može imati pozitivan učinak na način da možemo čak i prepoznati po čemu nam ta osoba nedostaje, koje su pozitivne stvari unutar tog odnosa i na kraju možemo donijeti i neku bolju odluku", objasnila je stručnjakinja Iva. 

Tina i Tiago, Brak na prvu
Tina i Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

"Obožavam kad smo Tina i ja zajedno tako da će mi biti teško", rekao je Tiago, a i Tina je bila jako emotivna, no i sretna što je Tiago u njihovu odnosu smireniji pa ju je tješio da će brzo proći ta razdvojenost. "Najviše će mi faliti zajedničko kuhanje i gledanje filmova na kraju večeri", nastavio je Tiago. "Zahvalna sam za sve uspone i padove zato što je to napravilo boljima i mene, i njega, i naš odnos tako da mi se čini da smo od eksperimenta uzeli sve što smo mogli", rekla je Tina, a potom su gledali njihove zajedničke fotografije i dijelili ih. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

Premda tvrde da imaju samo prijateljski odnos, i Tamara i Filip priznali su da im je baš bilo lijepo živjeti zajedno, prilagodili su se jedno drugome i super funkcionirali te da će im biti neobično kad se razdvoje. "Idemo popiti posljednju kavicu u našem predivnom stančiću", rekao je Filip i zafrkavao Tamaru da će sad napokon imati potpuno slobodu, no potom je istaknuo kako su stvarno imali sve i da su se baš dobro zabavljali. "Koliko sam ti lijepih stvari priuštio tijekom ovog showa", nastavio je Filip u istom tonu dok mu je Tamara govorila da je s njom dobio jackpot koja i dalje smatra da oni imaju najiskreniji i najtopliji odnos. 

A što će kandidati reći u završnim zavjetima - ne propustite pogledati u novoj epizodi sociološkog eksperimenta večeras u 21.15 na RTL-u!

Novu epizodu 'Braka na prvu' pogledajte odmah na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':