Brak na prvu

Zahladio odnos između Tamare i Filipa: 'Stari moj, boli me k****!'

Tamara i Filip su komentirali kako se više ne čuju toliko intenzivno kao nakon završetka snimanja sociološkog ekperimenta

RTL.hr
04.06.2024 21:35

Dva mjeseca nakon završetka sociološkog eksperimenta, parovi će se ponovno susresti na zajedničkoj večeri. Izgleda kako su se odnosi između Filipa i Tamare zahladili, a ususret reuniona komentirali su svoj odnos nakon završetka snimanja.  

Brak na prvu, Filip
Brak na prvu, Filip FOTO: RTL.hr

"Vratio sam se u svoj normalni život. Iskreno, nedostajala mi je ta moja rutina koju sam imao svih ovih godina. Evo, vratio sam se na taj reunion i čak me zanima kako su ostali, kako je njima prošao taj period", rekao je Filip. 

"Ne čujemo se toliko intenzivno koliko smo se čuli na početku. Nismo se posvađali, niti se netko ljuti na nekoga nešto", komentirala je Tamara.  

Brak na prvu, Tamara
Brak na prvu, Tamara FOTO: RTL.hr

"Kada je završio show, čuli smo se doslovno svaki dan Tamara i ja, ali evo, sad ovih posljednjih desetak dana se baš nismo čuli", dodao je Filip.

"Nećeš mi se javit... Okej! Bit ću ljuta prvi dan, biti ću tužna drugi dan, treći dan, stari moj, boli me k****!", izjavila je Tamara. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':