Brak na prvu

Zaljubljena Hedviga novog dečka upoznala s ekipom iz 'Braka na prvu': 'Dobio je nadimak - purger'

Hedviga je komentirala odnos muškaraca i žena u svojoj objavi na Instagramu

RTL.hr
25.02.2024 14:00

Bivša kandidatkinja treće sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Hedviga Tandara nedavno je ekskluzivno za RTL.hr otkrila da je sretno zaljubljena. 

"Zaista postoji netko tko se neobično ugodno stvorio kad se sve sleglo. Jest da bi se brojao pod noviju osobu u mom životu, no dosta smo bitnih događaja već prošli, tih 'milestones'. Ja znam dio njegove obitelji, on potpunu moju i prijatelje, Petra ga je naravno upoznala i uživo neki dan na rođendanu, Andrea i Tihi znaju već neko vrijeme za njega. Ispada da je u Zagrebu često pa je od prijatelja dobio nadimak 'Purger'. Mislim da se dosta udomaćio, ne skrivamo se po gradu. Ali evo, uhvatila si me u zatvaranju kofera jer ćemo i ovaj vikend provesti zajedno, ali ne doma. Bez da ispada da ga hvalim jer je moj, najljepša njegova karakteristika je mogućnost otvorene komunikacije i ne bježanje pred stvarnim problemima. Suočava me sa situacijama i kad bih se ja, potaknuta prošlim iskustvima, zatvorila u sebe jer sam podosta opečena. Dobro, naravno, to što je jako visok i snažan dodatni je plus, naravno. Nećemo se lagati, iako me osvaja djelima jer je u tome konkretan, a pažljiv, lijepo je gledati nekoga kraj kog se osjećaš zaštićenom. No pomalo, mjesec po mjesec, nećemo se u ništa zaletavati. Do sad ima sve pluseve", ispričala je. 

Hedviga Tandara
Hedviga Tandara FOTO: Instagram

Sada je o ljubavi i odnosu muškaraca i žena progovorila na Instagramu. 

"Tek kad si priznaš svoje nedostatke u nekom odnosu, imaš kapaciteta promijeniti nešto što si prije radio ili jednostavno ona druga strana radi bolje od tebe. Isto tako, važno je dati pohvalu svojoj osobi kad toliko toga radi za tebe i da bi ti bila sretna. Ničiji zadatak nije biti izvor sreće onom drugome već naša sreća mora biti poravnata s njihovom da bi se našli na zajedničkom putu. Kad smo zadovoljni sobom možemo zajedno graditi neku novu budućnost. Žene muškarcima nedovoljno priznaju da su osobine koji imaju ono što ih čini različitima od nas i nije slučajno da smo stvoreni takvi. Nikako ne promoviram neku podčinjenost muškarcima, no znanje svoje uloge kao i njegove mora nježno ograničeno postojati. Da, možemo se dičiti time da možemo puno toga same, no nikako ne sve. Treba im dati kredita da su snažniji od nas, veći od nas, imaju Bogom dane sposobnosti koje mi nismo dobile. I to je u redu. Nemaju ni oni suptilnost kojom kroče kroz svijet. Polagano finoću u kontaktu s drugim ljudima. Ali imaju želju i hrabrost da se izbore s današnjim svijetom gdje im se nedovoljno često jednostavno kaže: 'Hvala ti' i da pritom to i mislimo i ne osjećamo se ugroženo s njihove strane. Jednostavno je, probajte. Vas zajednički brzac odvajanja od ove generacije koja je skrenula s puta bit će vam zahvalan što dajete jedno drugom prostora da ostvarite svoje pune potencijale", napisala je Hedviga. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':