Brak na prvu

Zavjeti koji se pamte! Tinine riječi prvo zatekle Tiaga, a onda je odahnuo: 'Jedino o čemu razmišljam si ti'

Tina i Tiago u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' izrekli su zavjete

RTL.hr
28.05.2024 22:15

Došao je red na Tinu i Tiaga da pročitaju svoje zavjete u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Prvo ih je pročitala Tina, a njezine su riječi dotaknule Tiaga. Zavjete prenosimo u cjelosti. 

Tina i Tiago, Brak na prvu
Tina i Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

Došla sam u Zagreb bez ikakve nade, ali još uvijek otvorenih vrata. Jako si mi ubrzao tempo na početku i uplašila sam te se. Ako pričamo toliko jezika, još uvijek nam materinji jezik nije isti. I moj jezik ljubavi si na početku krivo shvatio. U ovom uraganu, ne znam kako, ali smo se nekako poklopili. Pričali smo, slušali i najbitnije - naučili. Ja o tebi, ti o meni, mi o nama. Prije svega mogu reći da si moj prijatelj, mogu ti sve reći i volim slušati kad ti mene kažeš sve. Gledanje filova, fotografiranje u gradu, vintage shopping, ples i maštanje o budućnosti. No, sada naša budućnost mi budi strahove. Tražila sam neke odgovore na pitanja koje ni sama ne znam odgovoriti. Možda imam previsoka očekivanja. Ali naš posljednji dan u showu je tu. Ti ostaješ tu, a a ja se vraćam doma. Svejedno kada pričam s tobom, nama je vizija budućnosti ista. Nadam se da će biti i zajednička. Kako gledam na nazad, mislim da je to bila lijepa romantična priča. Kada gledam naprijed, vidim i tebe u tom scenariju. Zahvalna sam za sve trenutke, za sve uspone i padove i na tebi najviše. Nastavit će se? Da, naravno. Jer ponekad jedino o čemu razmišljam si ti... kasno u ljetnu noć. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':