Brak na prvu

Želi li Filip nešto poručiti Tamari ovom objavom? Njihovi pratitelji su oduševljeni: 'Baka bi bila presretna'

Tamara i Filip objavili su zajedničke fotografije koje su oduševile njihove pratitelje

RTL.hr
03.04.2024 13:00

Tamara i Filip jedan su od skladnijih parova sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a na Instagramu podijelili su zajedničke fotografije na kojima su pozirali u zelenim odjevnim kombinacijama. Oboje su imali velike osmijehe na licima. 

"Zeleno je novo crno. Bračno izdanje", poručila je Tamara uz objavu. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

"Predivni ste", "Najjači par. Pozitivci, gušt vas je vidjeti", "Koliko ste vas dvoje dobri zajedno!", "Super par", komentirali su Tamarini pratitelji. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Filip je podijelio jednu fotografiju s Tamarom uz zanimljivu poruku koja se može protumačiti doslovno, ali i metaforički. "Vrata su otvorena", poručio je. 

"Najbolji par. Filipe, probudi se dok ne bude prekasno", "Otvori vrata, opameti se i taj zagrljaj joj pruži", "Sigurna sam da baka odobrava sto posto!", "Daj Filipe, trgni se!", "Filipe, baka bi bila presretna", komentirali su. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Inače, Tamara je ranije u razgovoru s ekspertima rekla da je spremna otvoriti svoja vrata ako Filip učini isto. Suprotno, odnos će stagnirati, odnosno sve će ostati na prijateljstvu. Za RTL.hr Filip je otkrio je li spreman to napraviti. 

"Ako oboje otvorimo vrata, nastat će propuh, a baka je rekla da će me propuh ubiti", našalio se. "Od svih parova mislim da smo ipak Tamara i ja najkompatibilniji. Opušteni smo i jedini prirodni i svoji", dodao je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':