Brak na prvu

'Želim da čim prije to pojedeš da možemo otići': Alan nije uživao na spoju s Danijelom

Danijela i Alan su započeli spoj smijehom, no nije dobro završio...

RTL.hr
21.05.2024 21:45

Danijela i Alan su bili na spoju u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a Alan je zaključio kako nakon tri tjedna, oni više nemaju tema za razgovor. 

''No, i dalje smo ovdje za stolom. Ona se i dalje smije'', zaključio je Alan. Danijela smatra kako Alana samo prebacuju raspoloženja gdje je se u jednom trenu samo želi riješiti, a u drugom ljutnja što nemaju o čemu razgovarati. 

Danijela i Alan, Brak na prvu
Danijela i Alan, Brak na prvu FOTO: RTL

''Tvoja glava je vrtuljak'', rekla mu je Danijela. ''Ne, samo je ti ne možeš pratiti'', odgovorio je Alan, na što se Danijela složila i dodala kako je veliki glumac zbog čega je Alan komentirao kako se osjeća vrlo nelagodno u njezinom društvu. ''Želim da čim prije to pojedeš da možemo otići doma'', priznao je Alan Danijeli. 

''U principu sam htio da čim prije to danas završi'', rekao je Alan... Danijela je pak priznala kako je više ništa ne iznenađuje kod Alana. ''Zapravo sama sebe iznenadim kada me nešto ponovno iznenadi'', zaključila je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':