Brak na prvu

Znate li da Tamara ima sestru blizanku? 'Jako smo povezane, seka je trudna pa nam stiže još jedna djevojčica'

Tamara i Romana su sestre blizanke, a kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' otkrila nam je što seka misli o njezinom sudjelovanju u showu

RTL.hr
25.04.2024 07:00

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Tamara Razum nedavno je u jednoj od epizoda otkrila kako ima sestru blizanku. Riječ je o Romani, one su dvojajčane blizanke i kako je rekla za RTL.hr, do završetka škole bile su kao prst i nokat. 

Zanimalo nas je prati li Romana i show i što kaže na njezin odnos s Filipom.

"Pozorno prati show. Seka ima svoje mišljenje, smatra da bi se Filipu trebala puno manje prilagođavati nego što to radim. Komentare i određena ponašanja s početka ne odobrava, no kako ga još uvijek nije upoznala, ne želi suditi na temelju snimljenog materijala", rekla je Tamara i dodala kako Romana smatra da takvo nešto više govori o njemu nego o Tamari. 

Tamara i Romana, Brak na prvu
Tamara i Romana, Brak na prvu FOTO: RTL

Priznaje kako joj je sestra najveća podrška u svemu, pa tako i u ovoj avanturi zvanoj 'Brak na prvu'.

"Mi smo kao paket - sestre Razum. Jako smo povezane, najbolje smo prijateljice i prije smo stalno provodile vrijeme zajedno. Imale smo isto društvo, pohađale smo istu školu, išle na iste izvannastavne aktivnosti. Često smo provodile vrijeme skupa. Životi su nam kasnije otišli u različitim smjerovima, ali i dalje smo tu uvijek jedna za drugu", rekla je Tamara. 

Tamara i Romana, Brak na prvu
Tamara i Romana, Brak na prvu FOTO: RTL

Sestra je trenutačno trudna, a otkrila je kako joj je termin taman oko njihova rođendana. 

"Na putu je drugo dijete, a sestra bi trebala roditi oko 14. lipnja, kada je i nama rođendan", rekla je. Otkrila je i kako u obitelj Razum ponovno stiže djevojčica. 

Tamara i Romana, Brak na prvu
Tamara i Romana, Brak na prvu FOTO: RTL

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':