Gospodin Savršeni

Sjećate li se njezinog imidža u 'Gospodinu Savršenom'? Ovako danas izgleda Iva Runjanin

Iva Runjanin dosta je promijenila svoj imidž otkada je sudjelovala u showu 'Gospodin Savršeni'

RTL.hr
26.02.2024 12:00

Iva Runjanin odnijela je pobjedu u prvoj sezoni 'Gospodina Savršenog', a otada se jako promijenila. Goran Jurenec izabrao je Ivu, no sudbina ga je ubrzo odvela u ruke druge žene.

Iva Runjanin
Iva Runjanin FOTO: RTL

 "Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju. Tako i gledam na cijelo svoje iskustvo sudjelovanja u showu. A kad sve zbrojiš i oduzmeš, to je zapravo i najveće bogatstvo", rekla je Iva za RTL.hr. 

Iva Runjanin
Iva Runjanin FOTO: Instagram

Otkrila je i da nije ostala u kontaktu s Goranom, ali i što joj je zasmetalo kod njega. "Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu nego i o svim djevojkama u njemu. Kao što sam rekla, lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako", ispričala je tada. 

Goran Jurenec i Iva Runjanin
Goran Jurenec i Iva Runjanin FOTO: RTL

Nakon završetka 'Gospodina Savršenog', Iva se počela baviti marketingom te je njezina popularnost na društvenim mrežama sve više rasla. Otkrila je na Instagramu i da radi kao vizažistica, a nikada nije voljela javno pričati o svom ljubavnom životu. 

Prošlog ljeta uživala je neko vrijeme na Ibizi, a u listopadu je otkrila da se vratila u Zagreb. U hrvatskoj metropoli uživa na popularnim mjestima te fotografije dijeli s brojnim pratiteljima i izgleda bolje nego ikad. 

Show 'Gospodin Savršeni' možete gledati na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAK NA PRVU':