Gospodin Savršeni

Sjećate se Nuše iz 'Gospodina Savršenog'? Ovisna je o adrenalinu, a nedavno se pohvalila lijepom vijesti

Nuša Rojs je slovenska pjevačica, a pobijedila je u drugoj sezoni 'Gospodina Savršenog'

RTL.hr
21.02.2024 11:00

Slovenska pjevačica Nuša Rojs bila je kandidatkinja u drugoj sezoni 'Gospodina Savršenog', a borila se za srce Mije Matića. Na kraju je odnijela pobjedu među 19. natjecateljica, no njezina sreća s Mijom nije dugo potrajala. On je sada u braku s flautisticom Arijanom Piknjač. 

Nuša se bavi skladanjem i pjevanjem, a u 'Gospodinu Savršenom' otkrila je i da uživa u pilatesu i jahanju te je ovisnica o adrenalinu i romantici.

Nuša i Mijo na jahanju (thumbnail)
Nuša i Mijo na jahanju (thumbnail) FOTO: RTL

Iako je u početku sve krenulo dobro nakon završetka showa i Mijo je upoznao Nušu sa svojim prijateljima, njihova veza se nije nastavila. "Nakon četiri dana rekao mi je da ne osjeća više ono što je osjećao i da je bolje da se više ne čujemo. Rekla sam mu da sam povrijeđena i da mi više ništa ne treba govoriti i tako je završilo", objasnila je glazbenica.

"Ja sam napravio rez, nije ona i nije s njezine strane. Ja sam se tu ponio loše. Osjetio sam da sam prazan, a zašto da dajem lažnu nadu njoj ili sebi. Nisam razvio to nešto, nisam bio spreman za veći korak i da nastavimo dalje. Zašto zavlačiti?", priznao je Mijo.

Nuša Rojs
Nuša Rojs FOTO: Privatni album

Nuša je postala još popularnija na društvenim mrežama nakon sudjelovanja u showu te osim u glazbi nalazi sreću i u prirodi, a u studenom prošle godine otkrila je da se našla u novoj ulozi tete. 

Nuša Rojs
Nuša Rojs FOTO: Privatni album

"Sada znaš gdje mi je srce.  Volim te Leo i obećavam da ću biti najbolja teta ikada", napisala je uz fotografiju na kojoj drži nećaka u naručju. Istaknula je da je to bio njihov prvi susret. 

Show 'Gospodin Savršeni' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':