Hell's Kitchen Hrvatska

Anel je nominiran, a Viktor zaključio: 'Bio je preležeran u pripremi'

Tom Gretić dodijelio je Anelu crnu pregaču

RTL.hr
07.06.2024 22:35

Tom Gretić pitao je Vehida koga su nominirali, a on je otkrio da su se odlučili za Anela i Maura. Lucija je nakon toga otkrila da se predomislila i da želi nominirati Viktora umjesto Maura. "Pripreme u ovome nije bilo za priloge pa tako ako je moguće, promijenila bih glas za Viktora", rekla je. 

Mauro je komentirao da nije očekivao da će Lucija promijeniti glas. "Nije mi ništa jasno", priznao je. Gretić je istaknuo da čim dođeš na svoju radnu stanicu u kuhinji da prvo provjeriš što imaš jer je priprema odrađena ranije. "To je osnovna dužnost - pregledati svoju pripremu, jedina koju imaš", rekao je. 

Hell's Kitchen Hrvatska
Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Unatoč tome Lucija je ostala pri svom glasu. Viktor je komentirao da Lucija očekuje da će Anel biti nominiran ako on ide s njim u nominacije. "Ako Mauro ide s Anelom, možda on dobije nominaciju", rekao je. 

Viktor je rekao Gretiću da misli da su on i Mauro jednako krivi. "Priprema se može raditi i tijekom servisa ako se na vrijeme reagira. A jesi li na vrijeme reagirao, Mauro?", pitao je Gretić. "Nisam", odgovorio je Mauro. Nije znao objasniti zašto to nije učinio. "Pitanje dana", rekao je. 

Viktor je branio Maura pred Gretićem i rekao da je neke druge stvari primijetio tijekom pripreme, a među njima su detalji oko deserta i nedostatak krumpira. "Iskreno, nisam mislio da će to reći. Ja to nisam htio reći. Viktor je rekao. Što reći. Nemaš puno ljudi u životu koji ti stanu kad su problemi. Ne znaš ni kako bi mu zahvalio", rekao je Mauro. 

Gretić je naredio Viktoru da se vrati natrag i istaknuo da nema što raditi među nominiranima. 

Mauro i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Mauro i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Prigovorio je Mauru zbog previše priloga na tanjuru i pitao je Anela gdje se on gubi. "Onog trenutka kad je narudžba pročitana, počinje se raditi. Svaku minutu koju izgubiš, gost je ljut. Ja sam ljut", rekao je Gretić. 

Anel je objasnio da je kriv manjak koncentracije i loša komunikacija. Dobio je crnu pregaču. 

"Znao sam da ću je dobiti. Eto, kako je, tako je", rekao je Anel. "Od pripreme sam znao da će biti nominiran. Preležeran je bio u pripremi. Skroz opravdano", komentirao je Viktor. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':