Hell's Kitchen Hrvatska

Anel razljutio Luciju i Vehida: 'Tko si ti da meni govoriš o odnosima s bilo kime u kući?'

Anel je prozvao kolege da neke stvari govore iza leđa umjesto da o tome iskreno porazgovaraju

RTL.hr
07.06.2024 23:00

Lucija je ispričala da nakon što su se vratili u kući poslije nominacija krenuo je kaos. Anel je rekao svima da bi bilo dobro da popričaju o nekim stvarima, a ne da se govori iza leđa. 

Lucija ga je pitala o kojim stvarima iza leđa priča. "Situacija s Domagojem i Vehidom", rekao je Anel. Objasnio je da je razgovarao s Vehidom. "I mislim da bi bilo najbolje da vi dvoje porazgovarate o nekim stvarima", poručio je Luciji i Vehidu. 

Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Povlači se moje i Vehino ime. Čemu to? Tko si ti da uopće spominješ moj odnos s bilo kime u kući?", pitala se Lucija. Anel je istaknuo da bi mu bilo drago da Lucija razgovara s Vehidom. "Tko si ti da meni govoriš o odnosima s bilo kime u kući?", istaknula je Lucija.

"Neka ti bude ovo zadnji put da si mene spomenuo", odgovorio je Vehid oštro Anelu. Dodao je da će njih dvojica pričati o tome. Razljutio se i rekao Anelu da ga nije briga o čemu on s kime priča. 

Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Lucija je objasnila da su svi podmetnuli leđa u servisu za Anela, a njega nije bilo briga. Vehid je viknuo na Anela da stalno njegovo ime stavlja u usta. Anel je rekao da ga Vehid ponižava, a njemu nije bilo jasno s čime. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':