Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Gretić smatra da je u tome problem: Mislite li da Dominiku nedostaje samopouzdanja?

Dominik je nedavno postao vođa crvenog tima, a požalio se da Vehid i dalje ima utjecaj na njegov crveni tim

RTL.hr
22.04.2024 17:00

Drugi kandidati u 'Hell's Kitchenu' primijetili su da Dominiku manjka samopouzdanja, a i glavni chef Tom Gretić je to komentirao. 

"Cijeli život otac mi je govorio kako ne vrijedim i da sve što radim ne radim dobro. Na poslu dok sam bio mislili su da sam drugačiji jer sam prolazio s peticom i bio sam toliko u kuhanju da se na kraju nitko nije htio družiti samnom. Neki su zbog ljubomore govorili kako nešto nije dobro. Tu gubiš samopouzdanje. Ne možeš ga izgraditi. To su neke traume koje trebaš prolaziti i moram odrasti u glavi. Moram postati samostalan gdje me neće prošlost srušiti", objasnio je Dominik.

Gretić je istaknuo da bi trebao raditi ono što je dobro za njegov tim, a ne se truditi biti heroj. 

Dominik je ranije otkrio da se njegova ljubav prema kuhanju rodila zahvaljujući njegovim roditeljima koji više od 20 godina imaju pizzeriju i često je od malih nogu boravio ondje. Tada je progovorio i o svom odnosu s ocem. 

"Otac nakon što sam odlučio krenuti svojim putem je jednostavno odlučio da neće pričati sa mnom i evo, već ne pričamo šest godina. Prolazimo svaki dan jedan pokraj drugog kao pokraj duha. Želim se ponajviše dokazati ocu da je bio jako u krivu kada je onog dana prestao pričati sa mnom. I to mi je zapravo glavni cilj", ispričao je Dominik. 

 

Anketa

Mislite li da Dominiku nedostaje samopouzdanja?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':