Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Je li Mauro ispao nekolegijalan? Zauzeo je dio kuhinje, a Gretić ga je opomenuo

Mauro je u isto vrijeme koristio i fritezu i Termofix, a Tom Gretić prigovorio mu je za nered u kuhinji

RTL.hr
23.02.2024 10:00

Tom Gretić došao je u plavu kuhinju da vidi kako napreduje jela, a zanimalo ga gdje je Lucijino pile. "Eno tamo, čeka da uđe u fritezu. U biti, neće čekati nego ide ovdje", odgovorila je ona. 

Tom Gretić i Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Tom Gretić i Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Mauro je bio taj koji je zauzeo fritezu kao samo svoju", otkrila je Lucija. Mauro je rekao da je uzeo neke stvari jer je odmah znao kako će pripremati pileće krilce, ali je to dijelio s drugima. 

"Opet radiš nered tu", prigovorio je Gretić Mauru. "Nisam još gotov tu", branio se on. "Ali Mauro, ovo nije tvoj osobni prostor. I uvijek napraviš kompletan nered", istaknuo je Gretić. Mauro se ispričao. 

Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska
Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Možda je tako ispalo da sam ja privatizirao taj dio, ali nije stvarno bilo tako", rekao je Mauro. Dodao je da uvijek sve opere nakon korištenja. Lucija je istaknula da je u isto vrijeme zauzeo fritezu i Termomix i da sam procijeni je li to u redu. 

U crvenoj kuhinji je Vehid tražio savjet od Roka K. koji je probao njegovo jelo i rekao mu da nedostaje soli. Gretić je upozorio crveni tim da im je ostalo još pet minuta. "Sirova piletina neće se ni probati", istaknuo je. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Dominik je otkrio da mu je meso ostalo malo sirovo, no dobio je dobru ideju da zatvori roladu na tavi. "Piletina će zapravo ostati jako sočna", istaknuo je. 

Marjana, Hell's Kitchen Hrvatska
Marjana, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Marjana se požalila da se njoj krilce ne stigne speći. "Četrdeset i pet minuta najtanji komad mesa i još da nam to ostane sirovo", komentirala je, a potom našla rješenje. 

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas je li Maurovo uzimanje friteze i termofixa nekolegijalno?

Anketa

Je li Maurov potez nekolegijalan?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':