Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Kod crvenih je burno nakon poraza: Na čijoj ste strani, Anelovoj ili ostalih članova tima?

Anel je rekao ostalim članovima crvenog tima što misli da se mora promijeniti, a Milena, Vehid i Dominik nisu se složili s njegovim riječima

RTL.hr
12.04.2024 13:00

U crvenom timu došlo je do napetosti nakon što su izgubili od plavog tima koji je nagrađen odlaskom na kuglanje. Anel je ispričao sous chefici Ivani Bekavac tijekom pripreme finale paprike u kuhinji da ne može razgovarati sa svojim kolegama. 

Kad je crveni tim došao u kuću, Anel je rekao da želi razgovarati sa svima. Tada je komentirao da Milenu nije briga za bodove koji se dobivaju u zadacima i rekao joj da ne može biti individualka. Ona mu je objasnila da je sve krivo protumačio, ali je nije slušao. 

Dominik ih je molio da budu malo tiši. 

U raspravu se uključio i Vehid. "Možemo li tiše malo? Možemo li jedan po jedan? Ako nećete pričati lijepo, nećete nikako pričati", istaknuo je. "Meni smeta što Anel brzo plane i što ima neke te reakcije. To mi užasno smeta. To onda utječe na mene i na ostatak tima", rekao je Vehid pred svima. 

Anel je komentirao da treba početi od sebe s nekim stvarima, a Vehid mu je poručio da to onda i učini. Anel je istaknuo da to i čini, a Vehid mu je odgovorio da se baš tako i ne čini te da je usredotočen više na druge. 

Anel je komentirao i da mu Dominik ne odgovara kao vođa te da je preblag. Dominik je komentirao da nije opravdan takav Anelov ispad. "Često zna imati te svoje epizode i pričali smo već puno puta s njim, ali teško je doprijeti do njega. Teško je odgojiti 28-godišnjeg muškarca", objasnio je. 

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas na čijoj ste vi strani u ovoj žustroj raspravi crvenih, Anelovoj ili ostalih članova tima?

Anketa

Na čijoj ste strani, Anelovoj ili ostalih članova crvenog tima?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':