Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Na čijoj ste strani, Lucijinoj ili Maurovoj? Gretić ih prozvao zbog loše komunikacije

Tom Gretić pitao je Maura koliko će trajati priprema jela, a on nije znao odgovor i komentirao je da je Lucija povećala prvotno vrijeme s tri na šest minuta

RTL.hr
24.02.2024 19:00

Lucija je ispričala da se u plavoj kuhinji pripremaju jela, ali nitko s nikim ne razgovara. "I onda dolazimo do nas", istaknula je misleći na sebe, Marka i Maura. 

Pitala je Maura kolika mora biti temperatura janjetine. Čekala je odgovor od njega, ali ga nije dobila. Spomenula je 56 stupnjeva i Marko se složio s njom.

"Ne postoji povratna informacija prema meni, osim između mene i Marka", komentirala je Lucija. 

Lucija, Marko i Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Marko i Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je pitao Maura zašto radi krumpir. On je odgovorio da za prvi stol. Gretić je pitao koliko minuta treba još Marku i Luciji za pripremu i oni su rekli da šest minuta. "I ti već radiš krumpir koji je gotov u dvije minute i onda će četiri minute stajati ovdje ili u ulju ili će se ohladiti", komentirao je Gretić. 

Mauro se ispričao. "Nemojte se izvinjavati. Hoćeš se gostu ići ispričati?", pitao je Gretić. 

Lucija je komentirala da je rekla Mauru koliko će se dugo što od sastojaka pripremati. "Ja te pitam koliko do kraja, ti ne znaš. Ona ti mora reći. Komunicirajte ljudi. Ne možete jedan bez drugoga nikako", istaknuo je Gretić. 

Lucija, Marko i Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Marko i Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Svatko radi onako kako želi što ja napominjem zadnjih par izazova", rekla je Lucija. 

"Vi niste 't' od tima. Tri osobe rade jedan tanjur. Svi moraju biti u isto vrijeme, inače ću baciti i sve od početka. Drugi put kad bacim, znaš gdje ćeš krenuti", poručio je Gretić. 

Mauro se branio da je bilo komunikacije i da mu je Lucija rekla da će priprema trajati tri minute. "Rekla je krivo vrijeme. Chef Gretić pita, ona kaže šest minuta. Povećala je vrijeme", ispričao je on. 

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas na čijoj ste strani u ovoj situaciji, Lucijinoj ili Maurovoj?

Anketa

Na čijoj ste strani - Lucijinoj ili Maurovoj?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':