Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Napeto kod crvenih nakon Dominikovog odlaska: Što mislite, je li u pravu Anel ili ostatak tima?

Milena, Chiara i Viktor rekli su Anelu da njegovo ponašanje nije u redu i da ne zna priznati svoju krivicu

RTL.hr
09.05.2024 12:00

Nakon što je Dominik otišao iz 'Hell's Kitchena', bila je napeta situacija u crvenom timu. Chiara, Milena i Viktor prozvali su Anela da nije priznao krivnju pred Tomom Gretićem dok je to učinio ranije kada su u kući razgovarali o nominacijama. 

"Svi ste krivi, nisam samo ja kriv", istaknuo je Anel. Viktor mu je rekao da je trebao reći da je kriv kad ga je Gretić prozvao. Anel je komentirao da samo njega uvijek krive.

Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Ja uvijek kažem kako je", rekao je Anel. "Znači, ne želi slušati nešto što pričamo u trenutku i ode u druga objašnjenja. Ne znam kako ćemo s njim, iskreno", komentirao je Viktor. 

Chiara je rekla da ne zna više što Anel misli jer kaže da je kriv pa onda da nije i da su svi krivi. "Ja sam pokušala. Rekla sam mu da nije u redu što je jedno rekao nama, a drugo ispred chefa. Ali njemu se ne sviđa što čuje, digao se i otišao", ispričala je. 

Rekla je Mileni i Viktoru da moraju sve riješiti i biti spremni za sljedeći zadatak kao tim s čime su se oni složili. Za to je vrijeme Anel svirao gitaru u dnevnom boravku. 

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas što mislite je li u pravu Anel ili ostatak crvenog tima?

Anketa

Je li Anel u pravu ili ostatak crvenog tima?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':